23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tillykke til Danmarks nyeste isolatør-talenter

Danmark har talent – også når det gælder teknisk isolering. Det viser ISOVER Isolatørprisen. Forårets to vindere af prisen - og Den Gyldne Saks - er netop blevet kåret.

Unge med fagligt talent er afgørende for Danmarks fremtid, og fremtiden ser lys ud. ISOVER isolatørpris er netop blevet uddelt, og kampen om den eftertragtede hæder var intens blandt lærlingene på AMU Syd i Kolding og EUC Nordvestsjælland i Holbæk.

ISOVER isolatørpris går helt tilbage til begyndelsen af 1990’erne, så det er en traditionsrig pris, der uddeles to gange om året til lærlinge inden for den tekniske isolatør-uddannelse. Vinderne er lærlingene med de bedste resultater i det afsluttende svendebrev – en på hver skole – og foruden et diplom tildeles det dygtige isolatørtalent også prisens særlige ikon: Den gyldne saks.

Forårets gyldne sakse går til Casper Ahm fra AMU Syd og Kasper Forslund fra EUC Nordvestsjælland.

Der er rift om prisen
Ifølge faglærer Henrik Mau fra EUC Nordvestsjælland er det en pris, som skolen er begejstret for.

”Der er rift om at vinde ISOVER Isolatørpris, og jeg hører ofte eleverne snakke om prisen undervejs i undervisningsforløbet. Samtidig er vores elever ambassadører for uddannelsen inden for teknisk isolering, og når de udbreder historien, medvirker det til at skabe øget interesse for faget og for branchen,” siger Henrik Mau.

Det er en opmærksomhed, der er brug for. Den tekniske isolatør isolerer rør, tanke og installationer, og den begyndende aktivitet og vækst i byggeriet har øget efterspørgslen efter faglig kunnen.

”Det er et område, hvor det ikke er svært at finde en praktikplads, ligesom jobmulighederne efter endt uddannelse er gode. Branchen får i de kommende år brug for mange nye, dygtige folk.
Vi ønsker med prisen at sende et signal om, at denne faglige uddannelse er attraktiv, og at vi bakker den op,” forklarer salgskonsulent Torben Ahlborn fra isoleringsvirksomheden Saint-Gobain ISOVER A/S.

Saint-Gobain Denmark A/S, Isover
Østermarksvej 4
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016
P nummer: 1000301355

Send til en kollega

0.078