23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Silkmove

Kun GROHE armaturer giver dig en unik GROHE SilkMove® oplevelse. Den behagelige og lette betjening af vores etgrebsarmaturer er et bevis på vores kvalitet.

Patronen er nervecentret i ethvert armatur, og dér hvor de keramiske skiver sidder. De er lavet af rumafprøvet keramisk legering, der gør at skiverne glider over hinanden med højeste præcision. Den pollerede spejlblanke overflade på skiverne er derefter belagt med et specielt smørremiddel med Teflon ®-teknologi for friktionsfri performance.
Grebet af armaturet er forbundet til skiverne af et solidt. Det er vigtigt, at bearbejdning og kvaliteten af ​​disse præcisionsdele er af de højeste standarder, så de leverer uovertruffen ydeevne.
GROHE er en af verdens førende armaturproducenter og en af de få, der fremstiller sine egne patroner. Vores patroner er designet til at holde til mange års brug - for en livstid af vedligeholdelsesfri drift.
I en storstilet udholdenhedsprøve for etgrebsbatterier, undersøgte Tysklands TÜV SÜD, mekanisk slid af produkter af ni kendte internationale producenter. Blandt de aspekter de testede, var de operationelle kræfter i bevægelsen af ​​armen, startmoments evne efter en længere hvileperiode, og den funktionelle præcision og tæthed. Resultatet: GROHE er klar testvinder.

Hør nærmere om GROHE's SilkMove® teknologi på VVS messe 2015

Eller find os på:
http://www.grohe.com/dk/13412/badevaerel...

Grohe A/S
Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52503310
P nummer: 1001987849

Send til en kollega

0.047