23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny mobil montageplatform letter montørens arbejdsgang

Når stillads- og stigeproducenten Zarges indtager installatørmessen VVS'15 d. 22.-24. april, bliver det med den nye montageplatform Z600.

Den mobile platform sikrer montøren en nemmere og mere effektiv arbejdsgang samt god ergonomi og manøvredygtighed på selv store arealer.

Stillads- og stigeproducenten Zarges står nu klar med en ny montageplatform til montøren og VVS’eren, som opererer på et stort arbejdsområde og derfor hyppigt har behov for at flytte sig selv og platformen. Platformens særlige opbygning gør det nemlig muligt at manøvrere nemt og effektivt på et stort areal og samtidig undgå den ekstra spildtid, som det normalt indebærer at skulle flytte en fast platform.

Fra mobil til fastlåst på få sekunder
- Når montøren arbejder med f.eks. isolering af rør, har han ofte brug for at flytte sin platform, ligesom han også skal have mulighed for at bevæge sig på den. Det kan dog være en besværlig såvel som tidskrævende proces, hvis der er tale om en stor, tung platform. Derfor har vi udviklet en mobil montageplatform, som både er stabil, samtidig med at den hurtigt kan flyttes uden besvær, forklarer direktør i Zarges, Jan Fahlgren.

Den mobile platform kører på hjul, og når brugeren ønsker at låse den, kan han hurtigt aktivere en pedal med foden, som sænker platformens ben og gør den stabil. Skal den efterfølgende flyttes, løfter han benene fra jorden via pedalen, hvorefter hjulene sænkes igen. På den måde kan den rykkes og fastlåses uden besvær.

Stort arbejdsområde optimerer ergonomien
- Der er tale om et meget simpelt design, hvor brugeren på få sekunder kan veksle mellem en rullende og en fastlåst platform. Samtidig gør den tilhørende trappestige det nemt at stige af og på platformen, samtidig med at knæene skånes, siger Jan Fahlgren.

Ergonomien sikres desuden yderligere af platformens store arbejdsområde, som giver brugeren god mulighed for at stå ordentligt uden unødigt behov for at strække og bøje sig, imens arbejdet udføres. Og netop denne egenskab gør Z600 særligt velegnet til installatøren, der eks. arbejder med rør, som flugter langs med loftet.

- Selvom platformen er let og praktisk at arbejde med, er den forholdsvist stor, hvilket letter arbejdet, når VVS’eren skal manøvrere på trange og besværlige steder. Det gælder ikke mindst, hvis han opererer i rum, der ikke tillader meget plads til at løfte og flytte rundt på platformen, og hvor arbejdsområdet strækker sig fra den ene ende af rummet til den anden. Med vores nye montageplatform er det ingen udfordring, forklarer Jan Fahlgren.
Z600-platformen lanceres på Zarges’ stand på installatørmessen VVS'15 d. 22.-24. april i Odense Congress Center.

Zarges Danmark ApS
Roholmsvej 15
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87147010
P nummer: 1002765342

Kontaktperson

JF
Jan Fahlgren
Direktør
jan@zarges.dk

Send til en kollega

0.047