23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuld fart frem - Hustømrerne A/S ansætter atter

Der er gang i den hos Hustømrerne A/S, som igen ansætter for at imødekomme udviklingen i virksomheden, både inden for byggeri og administration.

I Århus-afdelingen er der således blevet budt velkommen til:

Projektleder Per Fjeldbonde. Per har over 22 år på bagen i entreprenørbranchen og har opnået solid erfaring med bl.a. kalkulation, opsøgende salg og styring af hovedentrepriser, i stillinger fra tømrerformand til afdelingsleder. Han har desuden haft egen virksomhed som selvstændig konsulent. Per har en baggrund som tømrer og ’vender tilbage’ til Hustømrerne, idet det var her han i sin tid var i lære.

Beregner Jan Pedersen. Jan har en baggrund som bygningssnedker og har bl.a. arbejdet mange år i Dansk Byggeri som byggeleder og konsulent. Her hos Hustømrerne skal han slå sine folder som beregner i tilbudsafdelingen.

Endelig tester Hustømrerne nye vande med ansættelsen af en kommunikationsmedarbejder; Julie Luna Bayer. Julie er uddannet Cand.mag. fra Århus Universitet og har erfaring indenfor bl.a. museumskommunikation. Hos Hustømrerne skal hun stå for at styrke kommunikationen både internt og eksternt, samt formidle virksomhedens resultater og tiltag.

Hustømrerne A/S
Katrinebjergvej 117
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31309514
P nummer: 1003031620

Send til en kollega

0.049