23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se mulighederne i den bæredygtige fremtid

Vores klima og miljø er under stor belastning fra flere sider: Affald, forbrug og stigende befolkningstal. Alt peger på, at vi bør gå i retningen af en mere bæredygtig måde at leve på. Og det åbner dørene for nye muligheder og løsninger.

Det tager 500 år for en plastikflaske at blive nedbrudt i naturen. På Teknologisk Institut har de i samarbejde med papirvirksomheden EcoXpac udviklet en bæredygtig papirflaske, der kan nedbrydes i naturen.
Hvad ligger der på din tallerken i 2030? Danskernes forbrug af kød har steget konstant siden 60'erne til et niveau, der er dobbelt så højt som for bare 50 år siden. Samtidigt vokser verdens befolkning, og det øger presset på behovet for mad. Hvad kommer det til at betyde for fremtidens mad? Skal vi alle blive vegetarer? Skal vi begynde at spise insekter, som allerede 2 milliarder andre på kloden gør?
Fremtidens økonomi er cirkulær – her er en virksomheds skrald en anden virksomheds ressource. Det kræver en omstilling hos danske virksomheder, men skaber også en masse nye muligheder. Hos Arla er de allerede i gang med den omstilling, og nu er deres velkendte mælkekasser ikke kunne grønne på udseendet, men også på indholdet.

Alle tre kan du møde på Folkemødet den 13. juni kl. 10-11 på teltplads A29. Læs mere

Grib mulighederne på Folkemødet

GTS-institutterne og Innovationsnetværk Danmark deltager sammen på Folkemødet på Bornholm i teltet ”Grib Mulighederne! Viden skaber vækst”. Her kan du under hele Folkemødet opleve, høre og debattere, hvordan GTS-institutterne, Innovationsnetværkene og Danmark griber mulighederne.

Læs om alle de aktiviteter som GTS-institutterne har på årets Folkemøde.

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.032