23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Modernisering af badeværelser afsluttes

Øens VVS Teknik er netop ved at afslutte renoveringen af badeværelser i otte boliger på Fredensvej i Faxe Ladeplads for Faxe og Hylleholt Boligforening.

Her har vi udført forskellige VVS-installationer og lavet ny vandinstallation. Moderniseringen af badeværelserne betyder også, at beboerne har fået gulvvarme og håndklæderadiator på badeværelserne.

Igennem kældrene i alle husene løber en koldtvandsledning. Den har vi udskiftet og tilsluttet de eksisterende VVS-installationer. Det er vigtigt, at det gøres korrekt og efter forskrevne regler for at sikre en god vandhygiejne, så ingen bliver syge af at drikke eller bruge vandet.

Alle boliger er desuden blev opgraderet energimæssigt med et nyt energirigtigt gasfyr, som Øens VVS Teknik har monteret.

Opgaven er udført i underentreprise for CH BYG til en entreprisesum på 490.000 kr. Vi har også tidligere med succes renoveret badeværelser i samarbejde med CH Byg for andelsboligforeningen Bag Søndermarken. Andelsboligforeningen var meget tilfreds med det udførte arbejde, og vi og CH Byg var meget tilfredse med samarbejdet.

Fremtiden byder også på nye spændende renoveringsopgaver centralt i København med CH Byg som samarbejdspartner. Bl.a er vi allerede nu i gang med en opgave sammen på Kastellet.

Øens VVS Entreprise A/S
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34205922
P nummer: 1017390372

Send til en kollega

0.094