23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Investering i bæredygtigt byggeri

På Building Greens hovedscene kan du den 29. oktober kl. 15.00 høre Finn Tang administrerende direktør for dagligvarekæden Lidl i Danmark, præsentere de bæredygtige og energieffektive projekter, som kæden de seneste år har investeret i.

Lidl har indført mange miljørigtige og bæredygtige initiativer, og især kædens bæredygtige butik på Sjælør Boulevard i Valby skal fremhæves. Butikken er Europas grønneste dagligvarebutik og har modtaget Platinum, den højeste certificeringsgrad inden for byggestandarden LEED (Leadership in Energy & Environmental Design). Hør en bygherre fortælle om hvorfor det kan betale sig at investere i bæredygtigt byggeri.

Bæredygtighed er ikke en modsætning til vækst
Herefter, kl. 16.00, kan du på hovedscenen høre Natalie Mossin, Formand for Akademisk Arkitektforening, reflektere over, at bæredygtighed er ikke en modsætning til vækst, men dens forudsætning.

Arkitektstanden har en meget vigtig rolle i forhold til en effektiv ressourceudnyttelse, med arkitekternes viden og indsigt til at skabe ved at dele, at fremme nye fællesskaber gennem arkitektur, planlægning og design.

Bæredygtighed er ikke en modsætning til vækst, men dens forudsætning. Totaløkonomi og cirkulært byggeri er fremtidens konkurrenceparameter. Vi kan skabe mere værdi for færre ressourcer ved at dele. Kan en kontorbygning være et forsamlingshus uden for arbejdstiden? Kan vi sløjfe hver anden parkeringsplads, hvis vi deler bilerne? Hvor smarte byer kan vi bygge? Hvor stor resiliens kan vi skabe?

Ved at stille endnu større krav til hinanden og byggeriet kan vi hæve barren og udvikle fremtidens byggeri – og måske fremtidens eksporteventyr. Det kræver, at vi bliver bedre til at fastsætte den åbenlyse værdi, et grønnere byggeri skaber.

Invitation
Se hele programmet for de to messe dage HER!

Det er gratis at deltage på Building Green, men vi anbefaler at du tilmelder dig i forvejen - læs mere og tilmeld dig HER!

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.314