23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alfix app bygget til murere

Alfix A/S lancerer nu en håndværker app, som er skræddersyet til mureren. Hermed fuldendes Kolding virksomhedens digitale satsning målrettet håndværkerne.

”Vi vil gerne gøre arbejdet endnu lettere for de danske murere ude på byggepladsen, og derfor tilbyder vi nu håndværkerne et ekstra digitalt værktøj”, siger Anders Bertelsen Toft, direktør i Alfix.

Brug Alfix appen på byggepladsen
Alfix appen er testet af hverdagens eksperter – netop murerne: ”Alfix appen er enkel og overskuelig at navigere i. Funktionerne er lettilgængelige, og det fungerer godt med hurtig adgang til f.eks. produktinfo, datablade og beregnere uden for mange søgninger. Jeg glæder mig til at bruge appen i hverdagen”, siger murermester Morten Kjær Andersen fra Murermester Per Andersen A/S i Frederiksværk.

Mureren kan også let få hjælp til at udføre kvalitetssikring af et færdigt job – direkte på byggepladsen. Han vælger blot de produkter, som indgår i projektet – eksempelvis vådrumsprodukter. Herefter skriver mureren nogle korte noter som ”Navn på projektet” og ”Kunde”. Endelig kan han vedhæfte fotos fra pladsen direkte i appen, så opgaven kan dokumenteres og arkiveres professionelt hjemme på kontoret via forsendelse af en mail. Hermed spares irriterende og tidskrævende papirarbejde efter fyraften.

App’en giver desuden adgang til Alfix nyheder og kontaktoplysninger på konsulenterne, som alle har en murer-baggrund. Det digitale værktøj indeholder kun det mest nødvendige til glæde for brugerne, som ofte har brug for hurtigt overblik og action.

Hjemmeside og app går hånd i hånd
Alfix´s nye hjemmeside er responsiv hvilket vil sige, at den tilpasser sig skærmstørrelserne til eksempelvis pc, tablet og smartphone. Det gør hjemmesiden med dens mange informationer intelligent og brugervenlig selvom den tilgås fra en mindre skærm. Alfix.com kan altså sagtens bruges på en håndværkertelefon på en byggeplads. Men trods dette så kan håndværker appen tilbyde håndværkeren noget andet:

”Appen har den klare fordel, at den er ekstra let at overskue og anvende, da menupunkterne er prioriteret benhårdt, så kun de absolut vigtigste informationer er med. Vi tror på, at håndværkerne i 2015 gerne vil benytte både intelligente hjemmesider og apps, og at disse 2 forskellige platforme skal spille ordentligt sammen”, siger Anders Bertelsen Toft.

På forsiden af Alfix appen kan man ved et enkelt klik komme til virksomhedens hjemmesiden, hvor mere dybdegående informationer som f.eks. tekniske vejledninger og referencer findes.

Hent appen her
Alfix håndværker-app’en introduceres til de digitale platforme iOS (iPhone) og Android (de fleste andre telefoner), og den kan nu downloades gratis fra App Store og Google Play.

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.031