23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Atlas Copco lancerer ny belysningsmast med plug-and-light-funktion

Atlas Copco har lanceret den nye belysningsmast QLB 02, som tilbyder fleksible belysningsløsninger til events, offentlige steder samt ved bygge- og anlægsarbejder.

Med sine fire metalhalogenlamper på hver 400 W kan QLB 02 sikkert og effektivt oplyse et område på op til 2000 m2.

Den nye lysmast tilbyder fuld fleksibilitet, eftersom brugerne nemt kan tilslutte den til en strømkilde med ekstra strøm, enten en generator eller direkte til elnettet. De individuelle armaturer kan justeres manuelt for at rette lyset hen, hvor det behøves, hvilket garanterer energieffektivitet og reducerer unødvendige omkostninger. For større områder er det muligt at tilslutte fire QLB 02 lysmaster til en enkelt strømkilde, hvilket giver fuldstændig kontrol over belysningen. Med den programmerbare timer, der fås som ekstraudstyr, kan brugeren vælge mellem 84 driftsprogrammer for at tilpasse belysningen – herunder muligheden for at indstille til automatisk start om morgenen og afbrydelse om aftenen.

”Den nye lysmast QLB 02 er konstrueret med enkelhed og fleksibilitet in mente. Brugerne skal kunne flytte masten hen, hvor der er brug for den”, forklarer Fredrik Ålund, Business Line Manager for Atlas Copco Portable Energy. ”Alle enheder er udstyret med hjul, huller til gaffeltruck og løfteøje, så brugerne kan flytte rundt med masten på en sikker måde. Derudover er masten så kompakt, at op til 32 enheder kan transporteres på blot en enkelt lastbil.”

Med et manuelt løftesystem kan brugeren hæve den syv meter høje mast til den ønskede højde for maksimal belysning. De fire støtteben sørger for, at tårnet står stabilt på såvel plane som ujævne underlag samt kan modstå vindstød på op til 80 km/t. Den robuste ramme og metalkabinettet beskytter masten yderligere.

Erenfred Pedersen A/S
Rebslagervej 7
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16731803
P nummer: 1002983719

Send til en kollega

0.047