23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ingen karteldannelse i HUSTØMRERNES hus

Den store tømrervirksomhed har meldt sig under fanerne, som repræsentantvirksomhed for kampagnen #ikkeimithus – vi siger nej til ulovlige karteller’, skabt af Konkurrence- og forbrugerstyrelsen.

Karteldannelse er bl.a. når tilsyneladende konkurrerende virksomheder indbyrdes aftaler priser på tilbud, når virksomheder aftaler at dele markedet imellem sig, f.eks. efter geografisk placering, eller når virksomheder deler tilbudspriser for kunstigt at holde priserne høje. Alt sammen til stor skade for den sunde konkurrence.

Formålet med kampagnen er både at oplyse om ulovlige karteller og deres strafbarhed, og at bekæmpe dem.
Foreløbig kører kampagnen i Midtjylland, hvor 35 virksomheder fra forskellige brancher, har meldt sig ind i kampen, heriblandt HUSTØMRERNE A/S.

’Ordentlige forhold har altid været enormt vigtige for os. Vi vil gerne bidrage positivt til både lokalsamfundet og konkurrencen i branchen, og det kan man ikke hvis man fører ulovlig kartelvirksomhed. Hvem der vinder en sag skal være baseret på den bedste pris og det bedste firma til jobbet, ikke på hvem der er bedst til at dyrke underhåndsaftaler’.

Kampagnen synliggøres bl.a. ved at de 35 virksomheder har kampagnens logo siddende på deres biler som et tydeligt ’nej-signal’.

Læs mere hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen:
http://www.kfst.dk/ikkeimithus?_z=z&...

Hustømrerne A/S
Katrinebjergvej 117
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31309514
P nummer: 1003031620

Send til en kollega

0.047