23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Statsministeren og Alfix Flisemureren står skulder ved skulder

Flisemurer Frederik Nielsen (M. Thomsen Støtt Aalborg A/S) - Tech College Aalborg er fortjent Danmarksmester 2016 i flisemurerfaget ved DM i SKILLS.

På billedet ses den ny-kårne Danmarksmester sammen med Statsminister Lars Løkke Rasmussen ved prisuddelingen lørdag d. 6.2 i Messe C i Fredericia.

Alfix er for 6. år i træk hovedsponsor for flisemurerfaget, og ved dette års nationale mesterskab benyttede deltagerne blandt andet universal fliseklæberen Alfix LetFix less dust – en støvreduceret letvægtsklæber. De farverige fliser med motiver fra både Kolding, Vejle og Fredericia blev afslutningsvist fuget med den vand- og smudsafvisende fugemasse Alfix CeraFill 10 colour.

Frederik Nielsen trykker triumferende tommelfingeren i vejret ved Statsministerens skulder, og netop denne tommelfinger har en særlig historie fra danmarksmesterskabet i erhvervsuddannelser.
Fingeren er beskyttet af plaster efter en lille arbejdsulykke på selve konkurrencestanden. Frederik kom en tur på skadestuen under konkurrencen, men denne uheldige pause til trods så vandt den unge nordjyde alligevel i sidste ende DM guldet. Flisearbejdet var ganske enkelt af høj klasse – et stort og stærkt tillykke med den flotte titel til Frederik. Det var en fornøjelse at se engagementet og evnerne hos Frederik og de øvrige 4 flisemurere, der alle på bedste vis demonstrerede det gode håndværk ved DM i Skills.

Alfix er naturligvis med som support igen ved næste års mesterskaber, der afholdes i Aalborg.

Foto: Per Daugaard

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.047