23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Archicad Summer Camp ’22 – nyhedsbrev fra GCDK juni 2022

I det seneste nyhedsbrev fra Graphisoft Center Danmark kan du blandt andet læse om Archicad Summer Camp, der er et gratis BIM-kursus for studerende, Archicad 26 Launch og se række tutorial-videoer.

Sommeren står for døren, og for mange af jer betyder det også et nyt hold praktikanter, når I vender tilbage til august. I år har vi udvidet vores praktikantkursus til Archicad Summer Camp, der er 2 dages sommerskole for praktikanter og studerende, der læser til arkitekt, landskabsarkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller en anden af byggeriets uddannelser. Indholdet svarer vores Archicad basis-kursus, ligesom der er rig mulighed for at netværke med andre studerende.  

Archicad Summer Camp erstatter vores sædvanlige praktikant-kursus, så hvis I vil have jeres efterårspraktikanter på gratis kursus, skal de tilmelde sig Archicad Summer Camp. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, der tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Der er tilmelding til Archicad Summer Camp her →

Archicad 26 launch party
Primo juli udkommer Archicad 26 – og det vil vi fejre med dig. Derfor afholder vi d. 18. august et launch-arrangement, der kombinerer fagligt input, uformelt samvær og mulighed for at netværke. Programmet starter med en præsentation af nyhederne i Archicad 26, hvorefter en række oplægsholdere præsenterer deres Archicad-integrerede løsninger. Afslutningsvis byder vi på øl og vin, en let anretning og ikke mindst mulighed for at netværke med andre brugere og alle os fra GRAPHISOFT Center Danmark.

Vi håber, du har lyst til at fejre udgivelsen af Archicad med os ude på Rentemestervej, og du tilmelder dig her →

LAND4 for Archicad — nu med terrænopbygning  
LAND4 for Archicad er opdateret med nye funktioner, der gør det muligt for landskabsarkitekter at opbygge terræn i forskellige materialer i BIM-modellen.

Læs blogindlæg om de nyeste funktioner i LAND4 →

IFC-eksport til DesignLCA
DesignLCA er vores nye BIM-baserede LCA-beregner. Vi har lavet en video om DesignLCA, der er vores nye BIM-baserede LCA-beregner. I videoen kan du se, hvordan du eksporterer fra Revit til IFC, hvordan IFC-filen importeres i Archicad, hvordan du tilretter modellen med de relevante materialer, samt hvordan du med DesignLCA beregner bygningens klima-aftryk. 

Du kan se DesignLCA IFC-videoen her →

Se Tips & Tricks webinar: Archicad for begyndere (og nysgerrige brugere)
På maj måneds Tips & Tricks webinar trådte vi et skridt tilbage og gennemgik en række af basisfunktionerne i Archicad. I løbet af webinaret starter vi et projekt helt fra bunden og laver et komplet tegningsmateriale med planer, snit, opstalter og en 3D-visualisering. Hvis du afsætter 1,5 times tid, lærer du, hvordan et BIM-workflow ser ud i Archicad. 

Se Archicad Tips & Tricks video → 

Nyhedsbreve fra Graphisoft Center Danmark?
Den første tirsdag i måneden udsender vi vores nyhedsbrev, hvor vi fortæller om stort og småt inden for BIM.

Skriv dig op på Graphisoft Center Danmarks mailliste her → 

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047