23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sporeanlæg, dækskifte-, og afbalanceringsmaskiner

Vores specialister står klar, hvis du har brug for råd og vejledning til valg af værkstedsudstyr til store køretøjer - uanset om der er tale om lastvogne, busser eller traktorer.

Fokus på brændstofforbrug
Et væsentligt fokusområde i disse tider er brændstofforbrug. Vidste du, at et øget fokus på dækslidtage og dækoptimering, vil skabe brændstofbesparelser for dine kunder? Brændstofforbruget ryger nemlig hurtigt i vejret, hvis din kundes lastvogn kører på uhensigtsmæssige dæk – slidte dæk, hjul ude af sporing eller dæk som ikke er afbalanceret korrekt.

Sporing og dæk som indtjeningsmulighed
Det er en oplagt indtjeningsmulighed at tilbyde dine cargo kunder en gratis sporings- og dækdybdekontrol, når de alligevel er forbi dit værksted. Med Hunters udstyr tager kontrollen blot få sekunder – endda uden en mekaniker på sidelinjen. Dine kunder vil betragte det som en god kundeoplevelse og brændstofpriserne taget i betragtning vil vejledningen til optimale dæk være i alles interesse.

Se vores udvalg af værkstedsudstyr til cargo branchen her.

 Vil du vide mere?
Vores specialister i værkstedsudstyr kan endvidere rådgive omkring valg af dækskiftemaskine, fortælle om de unikke fordele ved Hunters heavy duty afbalanceringsmaskine, og give et indblik i vores udvalg af cargo lifte og sporingsudstyr.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.048