23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Træning af flygtninge i arbejdsmiljø og sikkerhed

Arbejdsmiljø og sikkerhed er vigtige parametre på danske byggepladser. Derfor inviterede Hilti - i samarbejde med NCC’s jobskole – i begyndelsen af juni en gruppe flygtninge til en trænings-session.

Flygtningene, som primært kommer fra Syrien og Eritrea, har alle en håndværksmæssig baggrund, men intet kendskab til de danske regler for arbejdsmiljø og sikkerhed. Gennem teori og hands-on træning fik alle lov til fysisk at mærke hvordan udviklingen har sikret markant lavere vibrationer, hvad kraftige vibrationer gør ved kroppen, samt se og prøve hvordan man undgår at indånde skadeligt støv.

Carsten Vissing, ansvarlig for initiativet i Hilti Danmark udtaler: ”Arbejdsmiljø og sikkerhed er vigtige parametre for Hilti, og vi ønsker at bidrage til, at alle håndværkere arbejder under bedst mulige forhold i Danmark. Vi har mange års erfaring inden for området, og det var derfor naturligt at deltage i projektet, da vi gerne vil være med til at sikre en god integration af flygtninge i Danmark.

NCC’s jobskole er et forløb på 26 uger som er skabt i samarbejde mellem NCC og Integrationsnet, som er en del af Dansk Flygtningehjælp. Målet med jobskolen er, at deltagerne efter de 26 ugers træning, er i stand til at påtage sig ufaglært arbejde i en byggevirksomhed.

 

Hilti Danmark A/S
Stamholmen 157, 1.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40215417
P nummer: 1018766449

Send til en kollega

0.048