23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hiltis nye DD 250 diamantboremaskine er smart, hårdfør og bygget til at holde

Den nye DD 250 diamantboremaskine fra Hilti er smart, hårdfør og bygget til at holde. Den har fire gear for at kunne udføre en bred vifte af boreopgaver.

Med fire gear er det muligt at få præcis det moment, der skal til for at udføre en lang række boreopgaver, blandt andet til ankre, i armeringsjern, kloakrør, ventilation med mere. Det bredere udvalg af diametre (12-450 mm) gør også DD 250 hurtigere, mere alsidig og mere robust end sin legendariske forgænger DD 200.

Peder Pedersen, produktchef i Hilti Danmark forklarer: ”Den nye DD 250 har et smart digitalt display, som guider fra start til slut og hjælper brugeren under hele arbejdsprocessen. Det kan hjælpe med at bore lige, vælge det rigtige gear til opgaven samt sikre det optimale tryk under boringen. Displayet giver brugeren besked om statusopdateringer og servicemeddelelser, når der er behov for det. ”

De nye Equidist H-Line borekroner, som indeholder 14 aktive diamanter og 11 skærespor pr. lag (næsten dobbelt så mange som i traditionelt udformede segmenter) giver en meget høj ydeevne. Borekronerne har også en smart bølgeform, som er med til at mindske kontaktfladen (og dermed friktionen) i forhold til betonen. Dette forlænger borets levetid med op til 50 % i forhold til standardbor.

Hilti-appen Diamond Drilling Assistant, som komplementerer den nye DD 250, er udviklet til at gøre diamantboring meget lettere. En praktisk mobil-app med demovideoer, vejledning og tjeklister sikrer, at brugeren har alt, hvad der skal bruges for at få arbejdet gjort. Der findes mere end 60 demovideoer, hjælp til problemsøgning, samt praktiske tjeklister som gør diamantboring meget lettere.

Find mere information på www.hilti.dk/dd250

Hilti Danmark A/S
Stamholmen 157, 1.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40215417
P nummer: 1018766449

Send til en kollega

0.062