23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øget fokus på innovation på årets Building Green

Når Building Green slår dørene op til dette års event for bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet, er det med et nyt stort område dedikeret til innovation i det byggede miljø.

Området er døbt ’Building Innovation’ og er udviklet i et samarbejde mellem Building Green, innovations- og væksthubben BLOXHUB og Smith Innovation.

En levende og aktiv platform

Building Innovation bliver et levende og aktiverende område, hvor de besøgende kan opleve en ’miniudgave’ af de aktiviteter, rådgivningstilbud og netværksmuligheder, der tilbydes i BLOXHUB, hvor et vigtigt fokus er at skabe og styrke relationer mellem aktører og viden på tværs af det byggede miljø.

 Building Innovation bl.a. byder på en ”pitchplatform”, hvor inviterede virksomheder og iværksættere, hver dag fra kl. 13, pitcher deres forretningsidé eller nye løsning live over for et mentorpanel af eksperter inden for innovation og bæredygtig og få deres umiddelbare sparring og feedback til den videre udvikling. I panelet sidder bl.a. Signe Wenneberg, forfatter og bæredygtighedsekspert, Anders Lendager, stifter af Lendager Group, Vibeke Grube Larsen, bæredygtighedschef, NCC, Lone Feifer, Programme director, Velux og Søren Faebo Larsen, udviklingschef, Altan.dk.

Desuden vil der være mulighed for at virksomheder kan holde korte ”matchmaking møder” med repræsentanter fra MATCH! og blive klogere på, hvordan MATCH! kan forbinde virksomheden med eksterne kompetencer og ressourcer, som er afgørende for dens videre udvikling. Det kan fx være ved at matche virksomheden med den rette person, organisation eller vidensmiljø, som kan hjælpe virksomheden med ny viden, finansiering eller forretningsudvikling.

Et udstillingsvindue for nye løsninger

Derudover vil området være et udstillingsvindue for innovative og bæredygtige løsninger fra byggeriet og andre brancher, der enten er på markedet eller under udvikling, og som kan inspirere til, hvordan man kan drive innovation inden for nye ydelser, processer, forretning og salg.

”Building Green har haft stor succes med at etablere et levende og tværfagligt forum for aktører inden for byggeri, arkitektur og byudvikling. Og den ramme passer utroligt godt til MATCH! og BLOXHUB og gør Building Green til en oplagt platform til at sætte innovation på dagsordenen”, siger Mie Wittenburg, der er projektleder på MATCH!

Building Green er gratis at deltage på, og afholdes d. 2. - 3. november i FORUM. Se hele programmet og tilmeld dig her.

 Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.063