23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Strategiske tanker før en ny ansættelse

Rekruttering af en ny medarbejder opleves af og til som en rutinemæssig reflekshandling. Særligt, når en medarbejder siger op og skal erstattes.

Som virksomheden der skrev til mig: ”Du fandt for 4 år siden Michael til os. Nu drager han videre i karrieren og har sagt op. Kan du finde os en ny Michael?”

De sendte endda annoncen og jobbeskrivelsen fra dengang – men efter en dybere snak kom det til at se anderledes ud. Som jeg forventede, havde virksomheden udviklet sig og jobbet ændret sig – og der var også nye perspektiver i løbet af de kommende 2-3 år, som skulle indgå i profilen på den nye Michael.

Men man kan også tage en tur op i helikopteren og tage et strategisk overblik. En opsigelse åbner for flere alternative muligheder til at justere på organisationen. Skabe en dynamisk udvikling og se på, hvor man strategisk er på vej hen – og vælge løsninger, der er en anden, end blot refleksen med en ny mand af samme type, som den der rejser.

Vi har lavet et lille skema, som kan inspirere til at tænke sig om før handling.

Enhver ændring i organisationen rummer muligheder for at skabe ny dynamik og en ny situation - at udvikle sig. Kunder og konkurrenter udvikler sig dagligt. Den udvikling er værd at matche. 

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Send til en kollega

0.078