23948sdkhjf
Del siden
Annonce

International stilladskoncern åbner dansk hovedkvarter i Albertslund

Åbningen af det danske lager og kontor betyder, at kunderne nu har kortere vej til rådgivning og service på dansk, ligesom de får mulighed for at komme og ”mærke på varerne”.

Den store internationale tyske producent af kvalitetsstilladser og eventsystemer, Layher GMBH, vil være tættere på de danske kunder. Derfor har det danske datterselskab, Layher ApS, igennem længere tid været på udkig efter det helt rigtige sted at etablere virksomhedens første danske lager, showroom og kontor. Det har taget længere tid end forventet – men nu er det lykkedes at finde stedet, der kunne opfylde alle krav:

”Majoriteten af vores danske kunder har aktiviteter i Hovedstadsområdet. Derfor skulle vi helst etablere os inden for Ring 4. Men i dette område var det altså ikke helt nemt at finde de rigtige lokaler, med tilstrækkelig plads både ude og inde”, fortæller administrerende direktør Jesper Nyborg og fortsætter:

”Vi er derfor rigtig glade for, at vi nu kan byde vores kunder og forretningsforbindelser velkommen på vores eget lager, showroom og kontor i Albertslund. Her har vi endelig fundet lokalerne, hvor beliggenheden er optimal i forhold til kunderne - og i forhold til at modtage leverancer fra fabrikken i Tyskland samt afsende varer til Fyn og Jylland – og Bornholm, for den sags skyld”.

Vil skabe succes for stilladskunder

Etableringen på Københavns Vestegn hænger nøje sammen med principperne om nærhed og de høje krav om hurtige leverancer, som Layher ApS ønsker at opfylde for de danske kunder, fortæller Jesper Nyborg videre:

”Princippet om nærhed til kunderne er ikke blot en tilfældig strategi fra Layhers side. Vi ønsker at indgå i et partnerskab med kunderne, hvor vi gennem vores produktløsninger og services medvirker til optimering af kundernes forretning og samtidig bidrager til sikkerheden ude på arbejdspladserne. Filosofien er ganske enkelt den, at når vores kunder er succesfulde, bliver vi det også”, siger Jesper Nyborg, og fortsætter:

”At være til stede med et velforsynet lager tæt på kundernes aktiviteter, betyder hurtigere leverancer direkte ud på byggepladserne. Både med hele systemer og med enkelte dele. Vi kører på dag-til-dag basis, og ofte kan vi endda levere endnu hurtigere, når det drejer sig om mindre dele. Dermed kan kunderne minimere – eller helt undgå – ellers dyre forsinkelser og driftstop”, slutter Jesper Nyborg.

Mulighed for at ”mærke på varerne”

Åbningen af det danske lager og kontor betyder også, at entreprenørvirksomheder, stilladsfirmaer, eventvirksomheder og erhvervsskoler nu har kortere vej til rådgivning og service på dansk, ligesom de får bedre mulighed for at komme og ”mærke på varerne”. De behøver ikke længere at rejse til Layher GMBH’s hovedsæde, som ligger ved Stuttgart i Tyskland.

Layher ApS fejrede åbningen af det danske hovedkvarter med fremvisning og reception for kunder, kolleger og forretningsforbindelser fredag den 17. marts. Her fik gæsterne mulighed for at møde Layhers danske team og opleve de seneste produktløsninger i Layher ApS’ nye showroom - bl.a. den nye Layher Allround FW bro med trappe, Layher Keder XL overdækning, Allround Facadestillads og forskellige industrielle løsninger.

Billeder fra receptionen den 17. marts 2017 er vedhæftet. (Foto: SonnMedia)

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Administrerende direktør Jesper Nyborg, direkte tlf.: 2618 4554,
kontor: 6915 7400, e-mail: jesper.nyborg@layher.com

***

Om Layher:

Layher GmbH, med hovedkontor og produktion i Tyskland, har 40 datterselskaber og er repræsenteret i 60 lande.
Virksomheden, der producerer modulopbyggede stilladsløsninger til byggeri, industri og event, har Europas største galvaniseringskapacitet. Layher-stilladserne er anerkendt for deres høje kvalitet og styrke. De er hurtige at sætte op, økonomiske i brug, ergonomisk gennemtænkte, sikre og fleksible. Layhers slogan ”Flere muligheder” henviser netop til fleksibiliteten: alle delene er fuldt kompatible med hinanden og der kan – med det samme materiel - findes løsninger til enhver opgave. Uanset om det drejer sig om hængende stilladser på boreplatforme eller facade- og murerstilladser, støttestilladser, trappetårne eller scener. Eller noget helt andet.

Det danske datterselskab, Layher ApS, er stiftet i 2015 – indtil da, er stilladserne i over 25 år blevet solgt på det danske marked via en forhandler. Layher ApS arbejder ud fra den overordnede strategi om at være de danske kunders kompetente lokale Layher-partner, der med innovative, sikre og stærke stilladsløsninger bidrager til kundernes succes.
De danske kunder omfatter blandt andet entreprenørvirksomheder, stilladsfirmaer, events og erhvervsskoler.

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746
P nummer: 1021011920

Send til en kollega

0.063