23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gulvslibemaskine vinder eftertragtet pris

Den seneste maskineserie DURATIQ™ fra HTC har netop vundet prisen "det mest innovative produkt" i kategorien "Valg i industrien", som er baseret på stemmerne fra branchens brugere.

Prisen validerer, at gulvslibemaskineserien DURATIQ™ fra HTC opfylder de virkelige forventninger i branchen.
MIP-priserne er arrangeret og præsenteret af firmaet Hanley Wood i forbindelse med World of Concrete i Las Vegas, som løber af stablen hvert år og udstiller samt demonstrerer de mest innovative produkter i branchen for det givne år.

HTC DURATIQ™ var nomineret i en af de ni kategorier. DURATIQ™ og dens innovative løsninger blev demonstreret i både HTCs inde- og udestand.

Bill Palmer, redaktionel leder af Hanley Wood Commercial Construction Group kommenterer de vindende produkter: "Disse innovative produkter vil øge sikkerheden og produktiviteten på tværs af alle facetter af de konkrete- og murværksindustrier".
- Vi er hos HTC overvældet over den fantastiske respons, som lanceringen af de nye maskiner har resulteret i. I efteråret 2016 blev DURATIQ ™ tildelt en anden nyskabelsespræmie på DEMCON udstilling i Stockholm. Denne nye MIP pris er et bevis på, at vi igen hos HTC har skabt en maskine, der møder efterspørgslen på markedet med en meget høj grad af innovation, siger Cathérine Königk, leder af marketing hos HTC.

Læs mere om gulvslibemaskinen HTC Duratiq her.

Se vores videoserie om den nye gulvslibemaskine her.

Erenfred Pedersen A/S
Rebslagervej 7
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16731803
P nummer: 1002983719

Kontaktperson

Julie Aaen Kjelgaard
E-business
jak@ep.dk

Send til en kollega

0.063