23948sdkhjf

Stor værktøjsgrossist på nordjysk opkøb

Carl Ras har igen haft muldvarpeskindet fremme i det nordjyske

Værktøjsgrossisten Carl Ras har igen været på opkøb. Med overtagelsen af Nordjydsk Værktøjssalg har virksomheden sikret sig 10 nye ansatte, der får daglig ledelse under Jydsk Værktøj i Aalborg, som grossisten erhvervede sig i fjor.

Målet med opkøbene er at styrke værktøjsleverandørernes samlede position i markedet med et fælles fokus på at give kunderne adgang til professionel service, rådgivning samt et bredt og dybt sortiment. Og ifølge Carl Ras-direktør Gorm Rasmussen, er der tale om et stærkt match.

– Vi ønsker at styrke vores position inden for industrisegmentet. Her mener vi, Nordjydsk Værktøjssalg er et godt supplement til vores nuværende forretningsområder til tømrer og snedkere, entreprenørsegmentet, låsesmede, døre og vinduesindustrien, siger Gorm Rasmussen i en pressemeddelelse.

Vi ønsker at styrke vores position inden for industrisegmentet Gorm Rasmussen, direktør, Carl Ras

Vil øge nordjysk fodfæste

Med salget til Carl Ras vil Nordjydsk Værktøjssalg samtidig styrke sin position i Nordjylland og på sigt øge sin geografiske tilstedeværelse.

– Jeg har længe kigget efter den helt rigtige virksomhed til købet af Nordjydsk Værktøjssalg. Carl Ras lægger ligesom os vægt på at gå en ekstra mil for kunderne, og professionel service og rådgivning er i højsædet. Samtidig deler vi samme værdigrundlag og ambitioner, og vi har samme syn på virksomhedskultur og værdier, udtaler direktør i Nordjydsk Værktøjssalg, Lars Perl Kristensen, der fortsætter i virksomheden som kørende sælger.

– Med salget af Nordjydsk Værktøjssalg kan jeg bruge alt min tid på det, jeg brænder for; nemlig løbende dialog med kunder og kundebesøg ude i virksomhederne, mens virksomheden ledes og drives af en anden direktør, tilføjer han.

Ny daglig ledelse

Kjeld Thomsen, der er direktør i Jydsk Værktøj, overtager fremover den daglige ledelse i Nordjydsk Værktøjssalg.

– Vi komplementerer hinandens kompetencer, services og produkter godt. Det baner uden tvivl vejen frem for et spændende samarbejde, siger Lars Perl Kristensen, der suppleres af Kjeld Thomsen.

– Vi vil gerne hjælpe med at sikre, at vi sammen kan tilbyde de rigtige produkter og services til kunderne, som vi på tværs af hele Carl Ras koncernen har gode erfaringer med. Vi glæder os til at udvide vores kunde- og leverandør pallette markant og ser ligeledes frem til en øget konkurrencekraft, som vil understøtte en fortsat vækst for både Nordjydsk Værktøjssalg og Jydsk Værktøj.

Egne brands med fælles fordele

Med Carl Ras’ overtagelse får Nordjydsk Værktøjssalg fremover adgang til samme støttefunktioner, som JydskVærktøj det seneste år har kunnet trække på.

– Som en del af Carl Ras familien har vi fået tilegnet os kompetencer, som vi ikke havde før. Det gælder særligt sparring og rådgivning til digitalisering, kommunikation, marketing, bæredygtighed og HR, og vi har fået nemmere adgang til et større produktsortiment, siger Kjeld Thomsen.

Med opkøbene af 3Aktive (2019), Jydsk Værktøj (2022) og nu Nordjydsk Værktøjssalg, ønsker Carl Ras at samle et nøje udvalg af specialistvirksomheder i branchen, hvor kultur og service er i højsædet. Virksomhederne har dog alle bevaret egne selvstændige brands og forretning.

– Vi går meget op i at anerkende virksomhederne, deres styrker, og hvor de kommer fra, og vi kan se, at det ofte er det, der gør dem til førende specialister på deres del af markedet. Fællesdriveren mellem os skal så være, at vi har en enorm passion for produkterne, for at servicere vores kunder og for at sikre, at kunderne får varerne til den rigtige tid og de rigtige mængder, fortæller Gorm Rasmussen.

Nordjydsk Værktøjssalg fortsætter for nu som en selvstændig enhed med samme navn, medarbejdere og beliggenhed i Frederikshavn. På sigt bliver virksomheden dog – efter eget valg – integreret under navnet Jydsk Værktøj.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095