23948sdkhjf

Rekordregnskab fra BilligVVS

BilligVVS kan i det netop offentliggjorte 2013-regnskab fremvise sit hidtil bedste resultat. Fremgangen fortsætter i år, hvor der ventes en omsætning på ca. 200 mio. kr.
BilligVVS formår tilsyneladende at tjene gode penge i det hårdt pressede onlinemarked for vvs-artikler til private. Koncernen, der driver BilligVVS.dk og tilsvarende hjemmesider i Norge og Sverige, kan i det netop offentliggjorte regnskab for 2013 fremvise sit hidtil bedste resultat – en bundlinje på 12,7 mio. kr. før skat. Resultatet er forbedret med 30 pct. i forhold til 2012, hvilket anses for særdeles tilfredsstillende.

- Dels kan vi konstatere, at konkurrenterne stadig har svært ved at tjene penge, og dels har vi investeret i at etablere os i Norge og omstrukturere organisationen i Sverige. Alt i alt er vi derfor yderst tilfredse med resultatet for 2013, siger Jesper Bunde-Pedersen, der er adm. direktør og hovedaktionær.

Han vurderer, at BilligVVS.dk herhjemme sidder på omkring halvdelen af onlinemarkedet for vvs-artikler, som skønnes at ligge på mellem 200 og 300 mio. kr. årligt. 90 pct. af kunderne er private.

- Når vi klarer os bedre end resten af branchen, skyldes det først og fremmest kompetente medarbejdere, en skræddersyet, egenudviklet it-platform og vores unikke telefoniske kundeservice, vurderer direktøren. Han oplever også et stort potentiale i at styrke det partnernetværk af 200 vvs-installatører over hele landet, som tilbyder at montere produkter købt på BilligVVS.dk

Pionér inden for e-handel

Jesper Bunde-Pedersen startede BilligVVS.dk tilbage i 2000 som bibeskæftigelse, mens han arbejdede som svend i sin fars installatørvirksomhed. Webshoppen var blandt pionererne inden for andengenerations e-butikker herhjemme og blev i starten drevet med et gammeldags analogt modem og 264 varer på hylderne. Den telefoniske kundeservice klarede grundlæggeren, mens han havde travlt med at passe vvs-arbejdet i faderens firma.

- Når min mobil ringede, smed jeg alt og skyndte mig at løbe efter den. Selvom BilligVVS.dk er en webshop, er det vigtigt at være tilgængelig på telefonen. Mister man opkaldet, mister man med stor sandsynlighed også ordren. Derfor kan man ringe til vores kundeservice alle dage fra 8 til 22.

Vi vil differentiere os fra dem, der ikke vil brække en arm for kunderne, og som ikke er til at komme i kontakt med. Derfor er vi bedømt til 5 stjerner hos Trustpilot baseret på mange hundrede anmeldelser, fastslår han.

Accelererer væksten i 2014

Ejerlederen afslører, at BilligVVS i indeværende regnskabsår vil sætte yderligere turbo på væksten.

- Både top- og bundlinje vil vokse endnu mere i år. Faktisk har vi nu nået en størrelse, hvor dropshipping fylder stadig mindre. For at kunne tilbyde kortest mulige leveringstider vil vi gradvist håndtere mere selv og får derfor nu et nyt lager på 2.000 kvm. fortæller han.

I kraft af den endnu større vækst, som forventes i år, budgetterer BilligVVS med at nå en koncernomsætning tæt på 200 mio. kr. i 2014. Det skal først og fremmest muliggøres af fremgang i udlandet.

- Selvom der stadig er masser af vækst at hente herhjemme, er det oplagt, at potentialet er størst i Norge og Sverige, hvor private endnu ikke i så høj grad handler vvs-artikler på nettet. Vi vil være den største spiller på alle tre skandinaviske markeder og er godt på vej alene i kraft af organisk vækst.

I Norge nåede vi break even efter fire måneder, så vi har bevist, at vores forretningsmodel er skalerbar og nemt kan overføres til nye markeder, siger direktøren, der også er åben over for opkøb og partnerskaber i både ind- og udland, siger Jesper Bunde-Pedersen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125