23948sdkhjf

Stor efterspørgsel på håndværkere efter stormen

Hos 3byggetilbud.dk, som formidler bygge- og renoveringsopgaver mellem håndværkere og boligejere, melder man om en stor stigning i antallet af indsendte hasteopgaver siden stormen ramte landet forleden
Efterspørgslen på håndværksarbejde til udbedring af skader forårsaget af stormen forleden stiger eksplosivt hos 3byggetilbud.dk, som formidler opgaver mellem boligejere og håndværkerbranchen.

Danskerne er gået i gang med at opgøre alle de skader, som vindstødene har efterladt på deres hjem.

- Da vi mødte ind dagen efter stormen var 50 pct. af vores opgaver relateret til

stormen og allerede kl.16.00 begyndte vi at modtage de første forespørgsler på udbedring af stormskader, fortæller kommunikationschef Maria Carlsen.

Hos 3byggetilbud forventer man at de kommende uger bliver meget travle.

- Det er ikke første gang at vi oplever at vindstød af orkanstyrke, som dem vi så forleden medfører en markant stigning i antallet af indsendte byggeopgaver på vores portal. Vi ved derfor af erfaring fra stormene i 2005 og i 2011, at der i løbet af de næste 14 dage vil være en betydelig efterspørgsel på bestemte typer af håndværksopgaver. fortæller Maria Carlsen

Hos 3byggetilbud.dk har man rokeret rundt på personalet for at kunne behandle de mange hasteopgaver, som man modtager i disse dage.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078