23948sdkhjf

Nye protokoller giver flere muligheder for energimåling

Schneider Electric udvider mulighederne for kommunikation i serien af iEM-energimålere, der er godkendt til afregning. Serien iEM3000 opfylder alle tekniske behov og er certificeret til måling af både aktiv og reaktiv energi.
Schneider Electric introducerer nu nye protokoller til iEM3000 – den omfattende serie af energimålere. Seriens ti forskellige målere kan nu kommunikere via ModBus og LON. Det sikrer stor fleksibilitet, der gør det nemmere for tavlebyggere, maskinbyggere, og slutkunder at implementere avanceret og pålidelig måling af energiforbruget i elektriske installationer.

iEM-målerne fra Schneider Electric dækker til sammen alt fra enkle energimålinger til mere avanceret brug med understøttelse af multitarif. Målerne er oplagte til industrivirksomheder, som vil have et nemt vil have et detaljeret overblik over sit energiforbrug.

Godkendt af SKAT

Seks af de ti nye målere er MID-certificeret. Det betyder, at de er godkendt af forsyningsselskaber og SKAT til forbrugsafregning, hvilket gør seriens målere ideelle til brug i eksempelvis datacentre, indkøbscentre og erhvervsejendomme, hvor helt nøjagtig, individuel måling og fakturering til hver enkelt bruger er et krav.

To af de nye iEM3000-målere måler endvidere i fire kvadranter og kan derfor også bruges til måling af både aktiv og reaktiv energi.

Alle målerne i iEM3000-serien fra Schneider Electric kan monteres på DIN-skinne, men kan også bruges til direkte måling på op til 63A eller måling direkte på strømtrafoen. Det er derfor oplagt, at tavlebygger og andre fagfolk lader iEM3000-målerne indgå som en del af samlede løsninger til energiovervågning, som gør det nemmere at optimere energiforbruget i industrivirksomheder.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079