23948sdkhjf

KlarPris i VVS-branchen

KlarPris er et nyt online-redskab målrettet el- og VVS-branchen til lynhurtigt at finde den billigste nettopris på hvert enkelt varenummer blandt alle grossister
DRs forbrugerprogram Kontant viste for nylig, hvordan uigennemsigtige indkøbspriser og rabatordninger i VVS-branchen betyder, at forbrugerne på nettet selv kan købe materialer til en brøkdel af de priser, installatører opkræver dem.

Men nu kan installatørens indkøb af materialer gøres både nemmere og mere gennemsigtigt.

KlarPris er et nyt online-redskab målrettet el- og VVS-branchen til lynhurtigt at finde den billigste nettopris på hvert enkelt varenummer blandt alle grossister og onlinebutikker. Systemet tager højde for individuelle rabat- og bonusaftaler, og giver installatøren mulighed for med få klik at finde de billigste varer og samtidig bestille dem direkte hos de forskellige grossister. Der er med andre ord masser af tid og penge at spare for installatøren.

- De fleste installatører ved hvor uigennemsigtigt rabat- og listeprissystemet er hos grossisterne, og hvor bøvlet og tidskrævende det er at forsøge at finde de billigste varer. KlarPris giver nu mulighed for lynhurtigt af finde og bestille den enkelte vare til den billigste nettopris. KlarPris løser et alvorligt problem i branchen til gavn for både installatøren og forbrugeren, siger adm. direktør i KlarPris Simon Uldall.

- Ved blot at klikke på et varenummer på en hjemmeside - grossistens eller en onlinebutik - viser KlarPris øjeblikkeligt et overblik over prisen på varen hos alle leverandører. Så er det blot at vælge den billigste leverandør, og når alle materialer er bestilt til de billigste priser, vises en oversigt over den samlede besparelse i forhold til installatørens primære leverandør. Nemmere og hurtigere bliver det ikke - og helt uden lommeregner og regneark.

KlarPris, der er let at installere og brugervenligt, har yderligere den fordel, at systemet kun viser lagervarer. Det betyder, at installatøren kan undgå såkaldte skaffevarer og dermed de gebyrer, manglende rabatter og længere leveringstid, der normalt ellers kendetegner skaffevarer, siger Simon Uldall.

- Udover en opstartspris betaler installatøren et månedligt abonnement for ubegrænset brug af KlarPris på mellem 500,- og 3.000,- kr. afhængigt af antallet af brugere. Det er penge, der hurtigt tjenes ind ved besparelser på indkøbet, lyder tilbagemeldingen fra brugere af KlarPris, siger Simon Uldal.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078