23948sdkhjf

Skudmontage øger effektiviteten

Arbejdet med gassømpistol sparer ikke blot tid, men giver også medarbejderne større bevægelsesfrihed og lettere arbejdsgange
For Hustømrerne A/S, der er i gang med at montere skillevægge i gips i det nye store Syddansk Universitet byggeri i Kolding, er skudmontage opskriften på en effektiv arbejdsdag. Arbejdet med gassømpistol sparer ikke blot tid, men giver også medarbejderne større bevægelsesfrihed og lettere arbejdsgange.

Netop fordi montagen går hurtigere, øges produktiviteten, og det kan mærkes på bundlinjen. Profilerne monteres hurtigere, og medarbejdernes arbejdsgange bliver lettere i kraft af mindre brug af værktøj og større bevægelsesfrihed.

- I forhold til almindelig montage går det selvfølgelig hurtigere at anvende gassømpistolen, fordi det hele kan klares i én arbejdsgang. Vi slipper for først at skulle bore for og bruge dyvler, inden skruen kan monteres, og dermed er vi fri for at skulle have flere stykker værktøj i hånden. Den øgede produktivitet har selvfølgelig også betydning for vores lønsomhed, siger Jørgen Juhl, byggeleder hos Hustømrerne A/S.

Ligger godt i hånden

Hustømrerne A/S anvender DIGA CS-2 gassømpistolen fra Würth, der er specialiseret til let montagearbejde, fx gipsskinner og kabelkanaler, og maskinen får ros fra medarbejderne.

- Denne model er lettere end andre, vi har prøvet, og det betyder meget i løbet af en arbejdsdag. Den ligger også godt i hånden og har en god vægtfordeling, så den er behagelig at arbejde med. Fordi maskinen har en gaspatron og er ledningsfri, giver det os større bevægelsesfrihed, og det er en stor fordel for vores arbejdsgang, forklarer Jørgen Juhl.

Undervisning i brug

Inden byggeleder Jørgen Juhl og hans medarbejdere tog gassømpistolen i brug, fik de undervisning af Würth sælgeren i, hvordan man arbejder med maskinen mest hensigtsmæssigt. Undervisningen er en del af det gode samarbejde mellem Hustømrerne A/S og Würth.

- Selv om vi har arbejdet med skudmontage på tidligere projekter, var det godt at få en grundig instruktion. Blandt andet fik vi demonstreret, hvordan vi bruge maskinen, så den bruger så lidt gas som muligt ved hvert skud. Den høje kvalitet i maskinernes brugervenlighed og den samlede omkostning til maskiner og tilbehør har sammen med undervisningen været et god oplevelse i samarbejdet med Würth, fremhæver Jørgen Juhl.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062