23948sdkhjf

Partnerskab om maskinstyring og opmåling

Scanlaser Machine Control og Leica Geosystems A/S fusionerer og gør fremover fælles front under navnet Leica Geosystems A/S. Dermed tilbydes en fuld palette af løsninger hele vejen fra landmålernes indledende opmåling til infrastruktur og bygge- og anlægsprojekternes sidste dag
Med det nye år markeres samtidig begyndelsen på et unikt partnerskab inden for maskinstyring og topografisk opmåling, hvor Scanlaser Machine Control og Leica Geosystems A/S gør fælles front under navnet Leica Geosystems A/S.

Dermed tilbydes en fuld palette af løsninger hele vejen fra landmålernes indledende opmåling til infrastruktur og bygge- og anlægsprojekternes sidste dag med alt, hvad der til hører af tekniske løsninger på tværs af de involverede brancher.

Leica Geosystems samlede korps af teknikere, montører og supportere tæller efter fusionen 40 ansatte. Det er reelt en fordobling i forhold til den tidligere konstruktion, og dermed sikres kunderne de bedst tænkelige og mest lønsomme løsninger i fremtiden.

- Vi går sammen for at give kunderne alle de fordele, der er i bedre tilgængelighed, større faglig tyngde og stærkere koblinger mellem de forskellige dele af brancherne. Vi har stadig de samme mennesker ansat, og gennem fusionen får vi ressourcer til at være endnu tættere på vores kunder, for sammen med dem at sikre en løbende udvikling på alle fronter.

Vores eksisterende kunder kan også glæde sig, for alt er som før - bare meget bedre, og med bedre mulighed for at rykke på opgaverne, lige når kunderne har behov for det, siger Jesper Lindskov og Flemming Lopdrup fra Leica Geosystems samstemmende.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078