23948sdkhjf

Intermat varmer op til super-udstilling

Mere end 1.000 mærker er allerede tilmeldt, hvoraf 38 figurerer på top 50-listen over verdens største virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen
Seks måneder før åbningen melder INTERMAT PARIS 2015 , at 85 pct. af udstillingsarealet er booket og at 238 nye mærker har valgt at udstille på INTERMAT.

INTERMAT har formået at samle de ledende aktører på markedet, herunder 38 af verdens 50 største virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen blandt udstillerne, bl.a. CNH Industrial, Doosan, Hitachi Construction Machinery, Hyundai Heavy Industries, JLG, John Deere, Kobelco Construction Machinery, Komatsu, Kubota, Liebherr, Liugong, Sany, Shantui, Terex, Volvo Construction Equipment, Wirtgen Group, Wacker Neuson og Zoomlion/Cifa.

Til den to-dages event Pre-INTERMAT, der afholdes inden messen (22. og 23. januar 2015), er der allerede tilmeldt mere end 90 virksomheder. På Pre-INTERMAT afsløres desuden resultaterne af Innovation Awards-konkurrencen, der omfatter godt 80 deltagere.

En af de helt store events på INTERMAT er World of Concrete (WOC), der kommer til Europa for første gang. WOC Europe har til formål at samle hele betonbranchen fra Europa og de fransktalende lande i Mellemøsten og Afrika. Produktudbuddet omfatter alt lige fra materialer, produkter og tilsætninger til dekorativ beton, beklædning og pudsning, engineering og services. WOC Europe, der lanceres under mottoet "Be Concrete", vil være at finde ved indgangen til hal 7, og der vil ligeledes blive afholdt demonstrationer uden for hal 7.

INTERMAT 2015 afholdes 20. – 25. april 2015 i Messecenter Paris-Nord Villepinte, Frankrig.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078