23948sdkhjf

Fodgængerpris til vejmand

Formanden for Havarikommissionen for Vejtrafikulykker, Sven Krarup Nielsen har fået årets fodgængerpris
Sven Krarup Nielsen, formand for Havarikommissionen for Vejtrafikulykker, Vejdirektoratet, har modtaget årets Fodgængerpris af Dansk Fodgænger Forbund, for altid at have fodgængernes vilkår med i sit arbejde for trafiksikkerheden i Danmark. Senest har Sven Krarup Nielsen stået fadder til rapporten om Ulykker med fodgængere fra 2013, med fokus på øget sikkerhed især for børn fra 0-14 år og for ældre over 70 år.

- Gennem de senere år er fodgængere blevet mere og mere oversete i trafikbilledet, med usikker færdsel på fortove og i fodgængerovergange til følge. Det skaber stor utryghed især for ældre mennesker. Derfor er det vigtigt at have fokus på øget sikkerhed for fodgængere og det har Svend Krarup Nielsen altid haft i mente i de talrige rapporter og analyser, som han har haft ansvaret for gennem årene i Vejdirektoratet.

Det vil vi gerne sige hjertelig tak for ved at tildele dig Årets fodgængerpris, sagde Fodgængerforbundets direktør Ullaliv Friis ved prisoverrækkelsen, som fandt sted ved afskedsreceptionen for Svend Krarup Nielsen i Vejdirektoratet, da han går på pension.

Fodgængerprisen, der består af et diplom og et håndlavet glasfad med inskription, blev indstiftet i 2008 med det formål at hædre kommuner, institutioner, virksomheder og enkeltpersoner, der har gjort en indsats for fodgængernes sikkerhed og tryghed. Tidligere modtagere er Fredensborg, Gribskov, Frederiksberg og Hørsholm kommuner, samt Himmelev Skole i Roskilde.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087