23948sdkhjf

Ny VVS-guide fra Viega på mobilen

VVSerne får nu adgang til konkret og brugbar viden om metal- og kunststofrørsinstallationer med et enkelt klik på smartphonen.
VVS’ere får nu adgang til installationstips og -tricks på mobilen, når de skal installere Viega-produkter. Installationsguiden, der også findes som håndbog, ligger nu frit tilgængeligt og online, så VVS’erne får adgang til konkret og brugbar viden om metal- og kunststofrørsinstallationer med et enkelt klik på smartphonen.

Mobilguiden er en hands-on guide og er tænkt som hjælp til at vælge den rette løsning. Den er udarbejdet på baggrund af de oftest stillede spørgsmål om installationsteknik og inkluderer et bredt udsnit af Viegas mest solgte produkter.

Feedbacken fra de uafhængige VVS-installatører, som i løbet af denne uge har testet guiden for Viega, har været positiv:

- Genialt værktøj, siger servicechef Kim Pedersen fra VVS & EL Henning Sørensen A/S, og fortsætter:

- Alle vores montører er udstyret med en iPad, og det er den vej, det hele går. Så for os er det et fantastisk supplement til undervisningen, at vi nu har adgang til det hele mobilt.

Når en af mine medarbejdere står hos en kunde og skal planlægge et projekt og bliver usikker på materialesammensætningen, kan de nu åbne Viegas onlineguide, finde undermenuen og hurtigt blive instrueret i, hvordan de skal sammensætte de forskellige materialer, siger servicechef Kim Pedersen

Nem at bruge

- Den er nem at bruge, fordi du ser montagevejledningerne og får hurtig information om de produkter og installationer, som du søger – for de nye montører bliver den uundværlig, siger Kenny Tækker fra Vejen VVS.

- Hurtig information er afgørende. VVS’ere har brug for at få adgang til informationen online, når de står ude hos kunden og skal bruge et hurtigt råd om et produkt eller en installation. Med udgangspunkt i de oftest stillede spørgsmål har vi udviklet denne mobilguide, som kan tilgås fra alle smartphones, og hvor du kan få svar på spørgsmål om Viegas produkter og installationer, siger Kent Nielsen, adm. direktør, Viega Denmark.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094