23948sdkhjf

Nyt CNC bearbejdningscenter

Bearbejdningscenter til materialer i træ, plast, kompositter og aluminium
PRATIX S, hedder en ny robust maskine, hvor bearbejdningsenheden sidder på en portal over maskinen. Det giver en stort set vibrationsfri maskine med stor holdbarhed.

Anvendelsesformålene er mange og dækker materialer indenfor træ, plast, kompositter og aluminium. Bordet kan udstyres med vakuum-kopper eller andre fastholdelsessystemer, ligesom den også er velegnet til nesting udskæring af en hel plade.

Lindlarsen A/S i Gjellerup som markedsførere maskine forklarer, at PRATIX S er blandt de mest kompakte maskine der findes på markedet, med gode adgangsforhold til arbejdsbordet, hvor man nemt kan komme til - endda hele vejen rundt om maskinen.

Den er udstyret med sikkerhedssystemet "photo-bumbers", som bl.a. betyder at man ikke har pladskrævende sikkerhedssystemer, trædemåtter m.v. Det sikrer maksimal produktivitet med mulighed for skiftende arbejdsprocesser, hvor tid til fødning af emner er reduceret til et minimum.

Programmeringen og udførelsen af bearbejdningsoperationerne fortages via en PC, med en nem brugerflade og inkluderer den helt nyudviklede Xilog Maestro, som også indeholder en avanceret CAD-del.

Nem at bruge

Anvendelsen af maskinen kræver kun kort instruktion. PRATIX S introducerer en ny og nemmere måde at styre maskinen på, da programmeringsfasen er adskilt fra udførelsen:

• Programmering sker via en PC, f.eks. på kontoret.

• Bearbejdning styres via den mobile styreenhed, som standardmæssigt leveres med en 7" LCD farveskærm og touch-screen-funktioner, der svarer til konsollen i et computerspil.

PRATIX S fås i S12 udgaven med arbejdsmål 1250x2480 mm, og S15 udgaven i 1555x3686 mm

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078