23948sdkhjf

Plej gulvet med smartphonen

Trip Trap WoodCare tager teknologisk kvantespring og gør smartphones og Internettet til nye værktøjer til pleje af træ
Engang krævede det stor viden og erfaring at pleje og behandle træet på den helt rigtige måde. Nu kræver det blot en smartphone eller en mus.

Det er Trip Trap WoodCare, der nu tager den nyeste it-teknologi i anvendelse for at gøre det så let som overhovedet muligt for brugerne at få maksimal glæde af virksomhedens mange forskellige træplejemidler.

Den første nyhed er, at der fremover vil være påtrykt en QR-kode på emballagen. Denne kode skal så affotograferes med en smartphone, som herefter via Internettet viser en letforståelig og interaktiv instruktionsvideo om det pågældende produkt og dets korrekte anvendelse. Lettere, hurtige og mere præcist kan det ikke blive at overføre den nødvendige viden og erfaring til brugerne på anvendelsestidspunktet. Hele processen styres let og sikkert med lidt fingerspitzgefühl på touchskærmen.

En anden nyhed er en ny online-butik på www.triptrapwoodcare.dk, hvor der er "indrettet" et showroom med det komplette produktsortiment og instruktionsvideoer til alle de vigtigste produkter. Det skaber overblik og gør det let og hurtigt at finde det helt rigtige produkt - og det giver en helt ny sikkerhed for korrekt anvendelse.

I showroomet er det også muligt på skærmen at se, hvordan de forskellige farvepigmenterede produkter virker på både træet og hele rummet. Den nye online-butik, der er åben 24 timer i døgnet alle ugens dage, gør det endvidere lettere og hurtige for forbrugerne at foretage selve indkøbet af produkterne.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079