23948sdkhjf

Kährs trægulve endnu lettere at lægge

I begyndelsen af 2010 præsenterer Kährs en videreudvikling af den limfrie fuge Woodloc i samarbejde med Välinge Innovation.

Den nye fuge vil gøre det endnu lettere at lægge Kährs trægulv. Kährs var den første trægulvsproducent, som kunne tilbyde gulve med limfri fuge, hvilket revolutionerede trægulvsmarkedet i 1999. Woodloc-fugen forenklede lægningen og sikrede at der ikke opstod revner i gulvet på trods af klimaforandringer.

Gulvet forbliver plant og er lettere at vedligeholde i hele sin livslængde. Nu udvikler Kährs i samarbejde med Välinge Innovation en ny generation af Woodloc-fuge.

- Vi er glade for at fortsætte det gode samarbejde med Välinge Innovation, som startede allerede i 1995, siger Per Skårner, adm. direktør for NFI/Kährs.

- Den nye Woodloc-fuge gør at det bliver endnu lettere at installere vores gulve, eftersom plankernes kortside kan lægges lige ned i stedet for som tidligere at den skulle vinkles.

- Den nye fuge er træ hele vejen igennem. Dette var en vigtig forudsætning for Kährs beslutning for yderligere at forstærke vores miljøprofil. Samtidig beholdes fugens høje kvalitet og de fordele den giver i form af stabilitet under hele gulvets livslængde, fortsætter han.

Trægulvet med det nye Woodloc-system 5-S lanceres og markedsføres med eneret for Kährs i begyndelsen af 2010 og kan ses på messen.

Kährs Danmark

Stand nr. A-1228
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063