23948sdkhjf

Skærmvægge til toilet og bruserum

På firmaet Falkesen Aps stand kan man høre alt om skærmvægge af typen ELTETE.

Firmaets model "Børnehave" med lave døre og vægge, bruges i stort omfang til renovering og nybygning af børneinstitutioner i hele landet.

- Denne model sikrer trivsel til barnet, som får lov til at lukke døren, selvfølgelig med klæmfrie hængsler, og de voksne har "overblik" over barnet, siger Jens Falkesen, som samtidig fortæller, at modellen også findes i alm. højde, men med udskæring i dørene for "indblik" til barnet. Denne løsning kan forhindre, at børn går og holder sig i lang tid.

Skærmvæg ELTETE type LTT 24, er baseret på en 22 mm fugtbestandig spånplade med overflade i højtrykslaminat, bruges i alle byggerier, hvor der ønskes en let og prisbillig løsning til opdeling af toilet rum.

Type LTT 10 eller LTT 13 er kompakt laminat til opdeling af bade- og bruserum, samt til rum med høj fugtpåvirkning. En ETA godkendelse på ELTETE skærmvægge har gjort, at store byggerier som "Tap 1" på Carlsberg grunden i Valby og MesseCenter Hernings nye multiarena, har brugt LTT 24 som løsningen til opdeling af toiletkerner.

På toppen af Falkesens sortiment er model "LTT lufthavn" en eksklusiv og stilren væg serie, der bidrager til dansk design. Rustfri stålkanter, døre med D-line hængsler og greb giver et solidt og rent udtryk, denne løsning er brugt i lufthavne og hoteller over hele Europa.

Læs yderligere på www.falkesen.dk.

Falkesen ApS

Stand nr. C-4206
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078