23948sdkhjf

Dumper og meget mere på tre hjul

Bejco Multi-Dumper er et fuldstændig nyt dumperkoncept på tre hjul og samtidig en redskabsbærer, der kan køre med et bredt redskabsprogram.

Det er på én gang en kompakt og hurtig minidumper til 1.200 kg og samtidig en redskabsbærer, der bl.a. kan køre med Hinowas omfattende redskabsprogram som selvlæsser, hydraulikhammer, minigraver, betonblander, læsseskovl og forskellige typer lad – blot for at nævne nogle af mulighederne.

- Det er en ægte verdensnyhed. Vi mener ikke, der findes noget lignende produkt med så gode egenskaber som dumper og samtidig så mange anvendelsesmuligheder, siger Børge Jørgensen, der har udtænkt ideen til dumperen og sammen med sin producent af Bejco-dumpere fået den omsat i praksis.

Bejco & Kramac Maskincompagni A/S har gennem mange år produceret Bejco Minidumper og de seneste par år Bejco City Dumper begge på fire hjul og betjent af en gående fører. Nu kommer så den trehjulede Bejco Multi-Dumper med sæde til føreren og på tre hjul.

- Vi tager selvfølgelig en række velkendte komponenter og løsninger med over i den nye dumper, der er fuldhydrostatisk og med træk på alle tre hjul. Den styrer med det bageste hjul og er dermed meget manøvredygtig og kan dreje rundt om sig selv. Dertil kommer, at den kan køre op til 10 km/t og dermed overgår andre typer minidumpere, fortæller Børge Jørgensen.

Ud over at udvikle og producere Bejco Minidumper har Bejco & Kramac agenturet for Hinowa bl.a. med minidumpere på bånd. Hinowa leverer et omfattende redskabsprogram til sine minidumpere, og Bejco & Kramac har udviklet den nye Bejco Multi-Dumper, så alle Hinowas redskaber kan monteres på dumperen.

Bejco Multi-Dumper har et meget lavt tyngdepunkt, som gør den meget stabil. Frem og tilbagefunktion betjenes med hånden, mens tiplad og andre arbejdsfunktioner betjenes med fødderne.

Bejco Multi-Dumper leveres som udgangspunkt med en Honda benzin motor på 11/13 hk, men den leveres også med diesel- eller gasmotor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078