23948sdkhjf

VVS installatørens nye indkøbsfirma

Bedre Bundlinie er navnet på et nyt firma som tilbyder de enkelte vvs virksomheder en ekstern indkøbsmedarbejder til at købe virksomhedens materialer ind, og hver gang til den billigste pris
Som en del af konsulentfirmaet Mørkeberg Tekniq har Brian Mørkeberg Sørensen startet firmaet Bedre Bundlinie.

- Vi tilbyder en grossistuddannet medarbejder til den enkelte virksomhed, som de kan ringe direkte til med ordren. Medarbejderen vil så købe materialerne direkte i grossistens onlinebutik, med den enkelte virksomheds rabatter og aftaler, fortæller VVS montør og blikkenslager, Brian Mørkeberg Sørensen.

Ved at indgå samarbejde med Bedre Bundlinie, får den enkelte virksomhed en mand til at tjekke priserne på de forespurgte varer, og bestille varen det billigste sted, til levering på ønskede sted.

Der er rigtig mange penge at spare for virksomhederne, ved at spørge min. 2 grossister om pris. Det er der som sådan set ikke noget nyt ved, det har virksomhederne gjort i mange år. Specielt på byggesager.

Bedre indkøb og ekstra rabatter

Større vvs virksomheder har typisk i dag, en mand til at "holde øje" og tjekke priserne hos de forskellige grossister. Ved at indgå samarbejde med Bedre Bundlinie, får den mindre vvs virksomhed også chancen for at spørge om pris min. 2 steder. Dette gælder også på dagligdags handlen, som bliver den del af handlen, som firmaet vil fokusere på.

- I dag er det sådan at svenden ringer til sin grossist, og bestiller materialer til næste dag.

ved at ringe til os, og stadig få en grossistuddannet mand i røret, kan svenden afgive ordren, fuldstændig som var det hos grossisten. Forskellen er bare, at vi køber varen for virksomheden direkte i grossistens online butik, med virksomhedens rabatter. Og det bliver det billigste sted hver gang, lyder det fra Brian Mørkeberg Sørensen.

Udover at virksomheden vil købe 15 procent billigere ind, vil virksomheden også tjene de ekstra online rabatter grossisterne tilbyder vvs virksomheden, får at gøre deres arbejde, og selv bestille varen.

Det vil sige bedre indkøb og ekstra online rabatter = Bedre Bundlinie.

Udover dette, tilbyder Mørkeberg Tekniq andre services overfor vvs virksomheder. Blandt andet tilbydes udarbejdelse af kvalitetssikring – Drift & vedligehold – APV, arbejdspladsvurderinger og som noget helt nyt, kan firmaet stå for den ½ årlige gennemgang af virksomhedernes el værkstøj.

jfr

Mørkeberg Tekniq

Mørkeberg Tekniq er et konsulentfirma, som henvender sig til alle slags virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen. Vores hovedområde er Installations- og Entreprenørvirksomheder.

I november 2009 blev Bedre Bundlinie stiftet, som er en del af Mørkeberg Tekniq. Bedre

Bundlinie er en indkøbscentral, som varetager indkøb for virksomheder.

Læs evt. mere på www.m-tekniq.dk eller www.bedrebundlinie.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095