23948sdkhjf

25 års jubilæum i LOXAM Karlslunde

Den 1. januar 2013 har Tonny Hansen, som er afdelingsleder i LOXAMs afdeling i Karlslunde, 25 års jubilæum. Det bliver fejret ved åbent hus den 4. januar 2013 i Karlslunde-afdelingen
Tonny Hansen, der i dag bor i Herfølge, startede som butiksekspedient i JJ-Maskinudlejning i Karlslunde den 1. januar 1988. To år senere, i 1990, blev Tonny flyttet til Slagelse-afdelingen, hvor han de første halvandet år var chauffør og kørte afdelingens materiel ud til byggepladserne. Derefter fungerede Tonny som alt-mulig-mand i afdelingen sammen med sin kollega:

- Det var jo en lille afdeling den gang. Vi var kun to ansatte, så i samarbejde tog vi os af det hele, fortæller Tonny Hansen.

I 1992 blev Tonny Hansen afdelingsleder i Slagelse, og det var han frem til 2005, hvor han rykkede tilbage til Karlslunde, som afdelingsleder her:

- Min mester var glad for de resultater, jeg havde opnået i Slagelse. Jeg var god til at holde sammen på et team, og derfor ville han gerne have mig til Karlslunde og lede afdelingen dér, fortæller Tonny Hansen.

I 2005 fusionerede JJ-Maskinudlejning med DNE Materieludlejning, og Tonny Hansen blev foruden fortsat at være afdelingsleder i Karlslunde, nu også regionschef for alle de små afdelinger i den nye sammenlagte virksomhed. To år senere, i 2007, blev de to fusionerede virksomheder opkøbt af LOXAM, og Tonny Hansen fortsatte som afdelingsleder i Karlslunde.

- Det har været spændende at følge og være en del af udviklingen. Vi startede jo med at være 11 mand i alt i JJ-Maskinudlejning. Efter fusionen med DNE Materieludlejning var vi 200 mand i alt, og i dag i LOXAM er vi blevet en international forretning med over 4.000 medarbejdere på verdensplan, siger Tonny Hansen.

De næste 25 år

- Jamen jeg skal da fortsætte med at udleje materiel, siger Tonny Hansen om fremtiden:

Jeg lovede min gamle mester, at jeg ville drive den ånd videre, som han havde lært mig igennem 20 år, og vise omverdenen, at det her er en god måde at udleje maskiner på.

Den 4. januar 2013 bliver Tonny Hansens 25 års jubilæum fejret ved åbent hus i afdelingen i Karlslunde på Svejsegangen 5. Alle er velkomne til at komme og være med og få lidt at spise og drikke ved den pølsevogn, som vil være til stede i dagens anledning:

- Det bliver fejret med fødderne på jorden, som man siger. Det er arbejdsmændene vi er her for, og de kan godt lide en hotdog og en bajer. Så det var mit valg, at vi skulle leje en pølsevogn, siger en glad afdelingsleder, som glæder sig til at fejre dagen i godt selskab den 4. januar.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063