23948sdkhjf

Onlinesalg af ventilationskanaler hitter

For et år siden lancerede Øland en ny online salgsportal til det professionelle kundesegment med masser af varenumre og folk bag skærmen 24 timer i døgnet. Montørerne kvitterede med stor interesse. I dag er onlinesalget øget med 27 pct.
Bestil fra den bærbare og få varerne leveret næste morgen – uden dikkedarer. Sådan lød konceptet fra Øland, da virksomheden for et år siden gik i luften med en ny online handelsportal, som var renset for avanceret indholdet. Med et enkelt koncept og bemandet support døgnet har Øland opnået det mange drømmer om: At flytte en stor del af salget til det digitale univers, hvor butikken altid har åben.

- Vi havde en portal i forvejen, som ikke rigtigt havde flyttet noget. Derfor gik vi ud og undersøgte, hvad montørerne er interesserede i, når de handler online. Det viste sig til vores overraskelse, at driftsmanualer, tips & tricks og online rådgivning er ligegyldigt. Det, der er vigtigt, er, at portalen er nem at bruge, og at priserne er i orden. Så det brugte vi som rettesnor for vores nye portal, og det har givet pote, siger Johnny Øland, direktør i Øland.

Siden lanceringen er Ølands onlinesalg vokset med raketfart – fra nul til 27 pct. på et år.

- Det har stor betydning for den samlede forretning, at mere og mere salg foregår online. Det har foreløbig betydet, at vi har kunnet spare nogle folk i salgsleddet, som vi har uddannet til tekniske rådgivere. På den måde har vi styrket vores tekniske service uden at skulle hyre nye folk, siger Johnny Øland.

Selvom portalen udadtil er simpel, er den understøttet af en avanceret bagbutik, som opsamler statistik om brugernes adfærd, når de besøger portalen. På den måde opbygger Øland hele tiden faktuel indsigt i kundernes behov og præferencer, som virksomheden kan bruge til at rådgive og produktudvikle mere målrettet.

Portalen er desuden døgnbemandet, så kunderne får svar på forespørgsler med det samme, uanset hvornår på dagen de henvender sig.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082