23948sdkhjf

Grøn udstilling gror også på sociale medier

120 virksomheder har allerede nu valgt at købe en stand på Have & Landskab i august 2013 i Slagelse. Udstillingsledelsen forventer mindst lige så mange udstillere som ved sidste udstilling i 2011, hvor 258 virksomheder viste deres produkter og løsninger til de knap 10.000 besøgende
- Det går rigtig godt med standsalget, som er ved at være nået halvvejs med 120 solgte stande. Der er således næsten fyldt op i sektion for Belægninger & Inventar, og på Maskinområdet er der allerede rigtig mange reservationer. Branchen ser tilsyneladende frem til at kunne lægge krisen bag sig, siger udstillingsleder for have & Landskab 2012, Kristian Larsen.

Det er ikke kun udstillerne, som er hurtigt ude af starthullerne. Allerede nu er alt nemlig gjort klar til, at finalen i Danmarksmesterskabet i minigraver igen kan afholdes på Have & Landskab.

I 2011 var Loxams DM i minigraver et stort tilløbsstykke, også i pressen. Derfor vil succesen fortsætte på næste udstilling, hvor de besøgende kan se frem til atter at nyde det underholdende forhindringsløb på Have & Landskab.

Som et mindre maskintungt, men stadig vigtigt tiltag, har udstillingen desuden valgt at oprette en Facebook-profil. Og det er ikke bare for at være ung med de unge, understreger Kristian Larsen.

- Ved at komme på Facebook får vi en mere direkte kontakt til de besøgende end nogensinde før. Samtidig giver profilen os mulighed for at informere om ændringer på udstillingen med øjebliks varsel, og i de tre dage, hvor udstillingen afholdes, vil man eksempelvis hver morgen kunne gå ind og se dagens program, pointerer udstillingslederen, som håber, at de besøgende vil tage godt imod udstillingens debut på de sociale medier.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078