23948sdkhjf

Effektive it-værktøjer gør en forskel for mester

Bliv inspireret til at sætte strøm til din virksomhed i form af effektive it-værktøjer. På Dansk Byggeris IT-Messe 2013 sættes der fokus på it-værktøjer som kan forbedre din bundlinje
Der er mange muligheder for at mester kan optimere sine forretningsgange med IT-værktøjer. Det handler som udgangspunkt om at finde netop de it-værktøjer der passer til virksomhedens behov, krav og budget.

På Dansk Byggeris IT-messe 2013 som afholdes d. 5. og 6.februar 2013 i henholdsvis Taastrup og Aarhus fokuseres der netop på hvordan du som håndværksmester bedst kan vælge IT-værktøjer til din virksomhed.

- Dansk Byggeris IT-messe 2013 er en mulighed for at få inspiration til at effektivisere din virksomhed og opnå en bedre bundlinje og en bedre hverdag som håndværksmester, forklarer Dansk Byggeris udviklingschef, Jørn Jensen som anbefaler Dansk Byggeris medlemmer at besøge messen, hvor der i sær sættes fokus på fire vigtige områder, hvor it-værktøjer kan være med til at skabe bedre bundlinje. Det gælder Administration, Produktion, Dokumentation og Kommunikation.

Mere end 20 professionelle leverandører af it-løsninger deltager på messen og viser, hvad de formår

Al tilmelding foregår via Dansk Byggeris hjemmeside www.danskbyggeri.dk/it-messe.

Dansk Byggeris IT-Messe 2013 gennemføres i tæt samarbejde med bygge- og anlægssektorens it- og telespecialist, BASIT.

Det er gratis for medlemmer af Dansk Byggeri og læsere af Mester Tidendes nyhedsbrev at deltage. Ikke-medlemmer er også velkomne mod et gebyr på 750,- kr.

Tilmelding til messen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079