23948sdkhjf

Stor i slaget!

MesterTest: Letvægts nedbrydningshammer med hamrende effektiv vibrationsdæmpning og stor slagkraft
- Det holder det her!, fastslog Mester Tidendes testhåndværkere, da de i et par timer havde arbejdet med den nye Bosch nedbrydningshammer GSH 11 VC Professional.

Håndværkerne er især imponerede over, at der er så meget slagkraft i en nedbrydningshammer som bare vejer 11,4 kg. Hammeren har en motoreffekt på 1.700 Watt og en slagenergi på hele 23 Joule. Da vibrationerne samtidig blot er 8 m/s², er der altså også tale om en hammer, man kan arbejde længe med og som man kan få noget fra hånden med.

De to håndværkere testede hammeren i forbindelse med opbrydning af et betonkældergulv, ligesom der blev lavet nogle huller i betonfundamentet. Det klarede hammeren helt uden problemer og uden snurren i hænderne, fordi vibrationsdæmpningen er – ja, undskyld udtrykket – hamrende effektiv.

GSH 11 VC Professional er udstyret med et isoleret hoved- og sidegreb og en vibrationsoptimeret hammermekanisme. Det minimerer vibrationerne der, hvor de opstår, så de ikke overstiger 8 m/s², og man kan derfor arbejde med slaghammeren i mere end tre timer om dagen.

Se hele testen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111