23948sdkhjf

STARK udvider åbningstiderne

Med markante udvidelser af åbningstiderne over hele landet gør STARK det muligt at optimere arbejdsdagene på byggepladsen. Byggecentrene i Aalborg, Risskov, Holstebro, Odense og Glostrup har nu åbent 6.00-18.00 alle ugens dage
STARK vil nu sikre håndværkeren en markant øget tilgængelighed af byggematerialer såvel som professionel rådgivning, idet åbningstiderne udvides kraftigt over hele landet.
Særligt i de store byer med intens byggeaktivitet vil håndværkeren fremover få væsentligt lettere ved at optimere arbejdsdagen med materialeforsyninger i ydertimerne, da åbningstiderne her kommer til at ligge fra kl. 6 til kl. 18 alle ugens dage. Det gælder for byggecentrene i Aalborg, Risskov, Holstebro, Odense og Glostrup.

Øget behov for at handle i ydertimerne
Udvidelsen af byggecentrenes åbningstider bygger ikke mindst på de gode erfaringer, som STARK har gjort siden åbningen af verdens første døgnåbne byggecenter, STARK City 24-7 på Fragtvej i København, i 2014.
Det døgnåbne byggecenter, der ligger placeret lige ud til de vigtigste hoved- og indfaldsveje i Storkøbenhavn, er på blot et halvt år vokset til en bragende succes med 600-800 kunder i hverdagene og 300-400 i weekenderne.

- Vi kan se, at håndværkeren meget gerne handler i ydertimerne både tidligt om morgenen og sent om eftermiddagen. Det skyldes bl.a., at han på den måde kan komme tidligere i gang med arbejdet og undgår at skulle køre ud i myldretidens tætte trafik. Med de udvidede åbningstider bliver det kort sagt lettere for håndværkeren at planlægge sit arbejde, så det bliver mest effektivt, fortæller salgsdirektør Britta K. Stenholt fra STARK.

Optimale rammer
Som landets førende leverandør til byggeriet råder STARK i dag over 90 byggecentre i Danmark og Grønland. STARK leverer i gennemsnit til landets byggepladser 1448 gange om dagen, og det svarer til lidt mere end en leverance i minuttet døgnet rundt.

Det tætte samarbejde med håndværkeren stiller store krav om hele tiden at tilpasse sig, følge med udviklingen i håndværkerens behov og løbende optimere byggecenterets løsninger, forklarer Britta K. Stenholt.

- For os er det helt afgørende at sikre håndværkeren så stor tilgængelighed som muligt af kvalitetsmaterialer og professionel rådgivning. Det handler om at skabe optimale rammer omkring håndværkerens arbejde. De udvidede åbningstider betyder, at han fremover får endnu bedre muligheder for at skabe værdi for sine kunder, hvilket kommer alle parter til gode.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.192