23948sdkhjf

20 års garanti på tagpaptaget

Eurotag giver 20 års garanti på tagpapproduktet Derbigum
- Det er af afgørende betydning, at parametre som kvalitet og levetid fortsat kommer til at præge det danske byggeri – og her er materialerne ikke til at komme uden om. Som producent har vi derfor et særligt ansvar for ikke blot at sigte efter ”laveste fællesnævner” og overholde de gængse minimumskrav til produkternes holdbarhed.

Det siger direktør Peter Kranz fra Eurotag om den såkaldte Titanium-Guld-garanti, som omfatter samtlige Derbigum-membraner. Som de første herhjemme yder Eurotag nu 20 års garanti. Garantien har hidtil været op til 15 år.

- I stedet bør vi bidrage til at skubbe byggeriet i en retning, hvor materialerne tænkes ind i et totaløkonomisk perspektiv, der tager højde for såvel byggeprocessen som det færdige byggeri.

Men det kræver, at vores produktudvikling tager afsæt i en langsigtet helhedstænkning, som sikrer, at både byggeprocessen og ikke mindst den efterfølgende drift og vedligeholdelse er så fornuftig en investering som muligt. Det er dét princip, der ligger til grund for vores nye garanti, forklarer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172