23948sdkhjf

Mere fokus på rådgivning end pris

Indtil finanskrisen var vækstkurven i udlejningsbranchen stejl. Så blev den helt flad og nu stiger markedet igen, men med et andet fokus
- Udlejningsmarkedet handler i stigende grad mindre om pris og mere om rådgivning og kvalitet.

Det siger afdelingschef hos Pitzner i Brabrand, Martin Løkkegaard.

- Selvfølgelig skal vi være skarpe på prisen, men vi oplever, at vores konsulenter bliver taget meget med på råd, og at det for kunderne handler meget om totaløkonomien på projektet. De ser på, om de kan få en effektiv rådgivning om præcis hvilket materiel, der kan gøre dem mest konkurrencedygtige på den enkelte opgave, og så handler det naturligvis også om, at de får det rigtige materiel til aftalt tid, og at materiellet er ordentlig klargjort og rengjort, så det er driftssikkert, siger Martin Løkkegaard.

- Vi har her i Brabrand konsulenter, der er specialiserede inden for stillads, arbejdsplatforme, skure, lifte og maskiner. Med deres rådgivning inden projektet sættes i gang, er kunden sikker på, at han får det helt rigtige materiel ud på pladsen, så hans folk kan komme i gang med det samme og levere et effektivt stykke arbejde.

Vi kan mærke, at vores kunder værdsætter den kvalitet og service, som vi leverer. Vi flytter rigtig meget ved at hjælpe kunderne med at optimere deres arbejdsprocesser, og det gælder, uanset om det handler om lifte, arbejdsplatforme, maskiner eller skure, forklarer Martin Løkkegaard.

Efterspørgsel fra industrien
Et særligt vækstområde for Pitzner er industrien, hvor der er mange forskellige artede behov bl.a. for lifte og modulløsninger.

- I byggebranchen er der udbredt kendskab til udlejningsbranchen, men i industrien er der et stort informationsbehov. Mange kender ikke til løsninger og omkostningsniveauer. Ofte benyttes eksempelvis rullestilladser, hvor det ville være en langt billigere løsning at benytte lift, fordi effektiviteten vil være så meget højere. Samtidig er moderne lifte meget lette og sikre at betjene, uanset om medarbejderne har prøvet det før.

Inden for montage af gipsplader er vi virkelig slået igennem med, at montageudstyr og speciallifte både gavner arbejdsmiljøet og effektiviteten. Når de to hensyn går hånd i hånd, så er der virkelig fordele at hente, siger Martin Løkkegaard, som understreger, at Pitzner tilbyder opstartsforløb for medarbejderne, så kunderne opnår den fulde effektivitetsforbedring hurtigst muligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281