23948sdkhjf

Stort Aalborg-projekt til Ib Andersen VVS

Installatørvirksomheden har vundet installationsarbejdet i 105 ungdomsboliger.
Symfonien i Aalborg er blevet revet ned, og der skal i stedet opføres 105 ungdomsboliger på grunden. Byggeriet er netop gået i gang. VVS- og ventilationsdelen er vundet af Ib Andersen VVS, og det betyder fast arbejde til seks mand i et lille års tid.

Ib Andersen rykker ind på byggepladsen i midten af Aalborg til september, og virksomheden skal lave vand-, varme-.afløbs, køl og ventilationsinstallationerne. Bygherre er Viva Bolig, mens hovedentreprenør er M. Thomsen Støtt, og det er ikke første gang, at Ib Andersen VVS arbejder sammen med entreprenøren.

- Det er en stor ordre, og den falder på et fint tidspunkt. Vi er i øjeblikket i gang med Kunsten i Aalborg, og jeg regner med, at projekterne kan overlappe hinanden, siger Lars Nielsen, der er administrerende direktør.

Holder bemandingen trods svigtende privatsalg
Den administrerende direktør fortæller, at virksomheden oplever en svag efterspørgsel i den private sektor. Han mener, at det skyldes, at håndværkerfradraget er forsvundet, hvilket giver færre nye badeværelser og renoveringer hos private. Derimod er der stadig ordre at få på projektmarkedet.

- Der er kamp om opgaverne, og prisniveauet er meget presset. Det er dog lykkedes os stort set at holde bemandingen fra sidste år, fortæller Lars Nielsen.

Ib Andersen har hovedsæde i Aalborg og beskæftiger cirka 80 mand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079