23948sdkhjf

Danskerne finder håndværkere på nettet

De fleste er efterhånden vant til at dele gode oplevelser med venner og bekendte på Facebook, Snapchat, Twitter osv. Denne trend er også slået igennem når det drejer sig om gode håndværkere
- Jeg tror, at danskerne har glemt Janteloven. De anmelder deres håndværker på nettet og deler oplevelsen på Facebook, så venner og bekendte kan bruge den samme gode håndværker. Det er blevet OK, at fortælle at nogle er bedre end andre, og det er jo faktisk det vores brugere gør, når de anmelder en håndværker på www.anmeld-haandvaerker.dk , fortæller Peter Birkelund medstifter af Smiley-portalen anmeld-haandvaerker.dk

Anmeld Håndværker har i snart 10 år været håndværkerens mund-til-øre-metode på nettet og de seneste fire år, er årets håndværkere blevet kåret ved et stort awardshow i Cirkusbygningen.

Udsolgt Award-show
Ved dette års awardshow er det Jarl Friis-Mikkelsen som er vært:

- Det gode håndværk er vi alle sammen afhængige af, og det er også det vi stræber efter. Jeg ser ikke mit job meget anderledes end den håndværker der deltager i awardshowet. Jeg ser mig selv som en håndværker, der gerne vil være god, siger ”Jarlen”.

Awardshowet ’Årets Håndværker 2015’ er total udsolgt og afholdes onsdag den 8. april 2015, hvor mere end 1000 branchefolk mødes for at se kåringen af de bedste håndværkere i Danmark.

- Det er utroligt at de danske håndværkere igen i år holder vækstraten i kundetilfredshed. Den samlede score har haft en fremgang på 2,6 pct. i forhold til sidste år, og den samlede karakter ligger nu på 4,67 på en skala fra 1.0-5.0. Konkurrenceevnen for håndværkeren slår netop igennem på kundeservice, og glade kunder er vejen til succes for alle håndværkere, forklarer Peter Birkelund.


Se de nominerede til Årets Håndværker her:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086