23948sdkhjf

Forsats gør bore-skruemaskinen til en borehammer

Ny serie af forsatser til Bosch bore-skruemaskine indeholder bl.a. en borehammerforsats som gør akku-maskinen til en kraftfuld SDS-plus-borehammer med en slagkraft på 1 joule
FlexiClick fra Bosch er et kraftfuldt, ledningsfrit bore-skruesystem med fire forskellige typer forsatser, så håndværkeren kan klare en bred vifte af opgaver med én maskine.
Systemet omfatter bore-/skruemaskinen GSR 18 V-EC FC2 Professional og den tilhørende borepatron-, kantskruehoved- og vinkelborepatronforsats samt den nye borehammerforsats.

Med borehammerforsatsen GHA FC2 Professional kan du ændre akku bore-/skruemaskine til en kraftfuld SDS-plus-borehammer med en slagkraft på 1 joule. Hammermekanismen er således integreret i forsatsen.

I modsætning til traditionelle kombiboremaskiner kan GSR 18 V-EC FC2 Professional derfor også let bore i beton. Den maksimale borediameter er 10 mm. Med en længde på kun 270 mm, når forsatsen er monteret, er maskinen også meget mere kompakt end traditionelle borehamre

FlexiClick-forsatserne monteres på bore-skruemaskinen på samme måde som professionelle er vant til at påsætte nøglefrie borepatroner: Placer blot forsatsen på maskinens monteringsfelt og drej urets retning. Et par kliklyde indikerer en sikker samling af de to komponenter – og systemet er klar til brug.

GSR 18 V-EC FC2 Professional er udstyret med en hex-bitholder, der kan bruges med standardbor. Det er den eneste skruemaskine i sin klasse, som har en låsefunktion af boret og en farvekode på forsatserne, der angiver, hvor de forskellige forsatser monteres

Udover borehammerforsatsen omfatter systemet:

• Borepatronen GFA FC2 Professional med Auto-Lock-funktion, kan tage borebits op til 13 mm og muliggør præcisionsboring, hvor pladsen er trang: inklusive borepatronen har bore-/skruemaskinen en længde på kun 205 mm.

• Kantskruehovedet GEA FC2 Professional, som gør det muligt at skrue helt præcist tæt ved kanter. Du har blot 11 mm til kanten. Den kan samtidig indstilles i 16 forskellige arbejdspositioner, mens forsatsen sidder på maskinen

• Vinkelborepatronen GWA FC2 Professional, som gør det muligt for håndværkere at klare skrueopgaver nemt og præcist selv i områder med lidt plads. Den kan uden problemer skrue om hjørner og er med en længde på 95 mm meget kompakt. Vinkelforsatsen kan hurtigt og let indstilles i 16 forskellige positioner.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11