23948sdkhjf

Østjyske malerfimaer går sammen

Det nye malerfirma Rosenberg - Malerfirma A/S får 33 ansatte
De tre østjyske malerfirmaer William Hansen, Finn Damgaard og Malerfirma Michael Rosenberg i Horsens, styrker sig sammen til fremtidens opgaver gennem en fusion.

Det nye malerfirma, Rosenberg – Malerfirma A/S, beskæftiger fra starten 33 medarbejdere, heraf to i Tyskland.

De fusionerede malerfirmaer har tilsammen mere end 125 års erfaring, og supplerer hinanden optimalt kompetence- og kundemæssigt.

Fusionen træder formelt i kraft den 1. oktober, hvor det nye malerfirma har etableret sig i nyt domicil på Ove Jensens Allé i Horsens.

”Fusionen er et led i et generationsskifte i firmaerne William Hansen og Finn Damgaard. Det er tre veldrevne og velindtjenende firmaer, der går sammen i en ny stor enhed. Med fusionen bliver vi stærkere, og fusionen åbner nye muligheder for at udvikle forretningen yderligere, eksempelvis indenfor større maler-entrepriser”, siger direktør Finn Boel, der er bestyrelsesformand i Malerfirma Michael Rosenberg

Samtidig med fusionen går malermester Hans Bisgaard fra William Hansen ønsker på pension.

”Malermester Finn Damgaard bliver afdelingsdirektør i malerfirma Finn Damgaard. De indtræder begge i bestyrelsen, og fortsætter indtil videre i den daglige drift, hvor deres mangeårige erfaring vil blive overleveret. Malermester Henrik Høj, der i dag er medejer af Malerfirma William Hansen, bliver også medejer i det fusionerede malerfirma sammen med malermester Michael Rosenberg, og de indtræder begge i bestyrelsen”, siger bestyrelsesformand Finn Boel.

Frem til 1. oktober, hvor det nye domicil tages i brug, fortsætter de tre firmaer fra de nuværende adresser med uændret personale og uændrede telefonnumre. Firmanavnene ”Malerfirma William Hansen” og ”Malerfirma Finn Damgaard” fortsætter som binavne i det nye, fælles malerfirma Rosenberg – Malerfirma A/S.
brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25