23948sdkhjf

E&P overtager MT Højgaard-afdeling

MT Højgaards serviceafdeling i Aalborg bliver fremover en del af Enemærke & Petersen, som dermed fortsætter oprustningen inden for service.
Knap 20 medarbejdere i MT Højgaards serviceafdeling i Aalborg er pr. 1. april 2015 blevet en del af koncernens datterselskab, Enemærke & Petersen (E&P).

E&P overtog i slutningen af 2011 Al2boligs serviceafdeling i Aarhus og har siden opbygget en succesfuld forretning i Danmarks næststørste by, hvor man i 2014 rundede en omsætning på 400 mio. kr.

Ambitionen at udvikle Aalborg-afdelingen på tilsvarende vis; blandt andet ved at byde ind på både nybyggeri og større klimaskærmsrenoveringer.

- Aalborg er landets fjerde største by, og det er derfor naturligt at etablere os med en fysisk lokation, skriver E&P i en pressemeddelelse.

Den nye afdeling vil fortsat være at finde på adressen Rørdalsvej 81 i Aalborg Øst, hvor MT Højgaard har haft kontor og eget tømrer-/snedkerværksted. De nuværende nordjyske E&P-ansatte bliver en del af teamet under afdelingsleder Thomas Bonde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098