23948sdkhjf

Udlejer varmer op til DM i Minigraver

Loxam Rental afdelingerne holder indledende runder til DM i Minigraver i morgen fredag
Optakten til konkurrencen sker samtidig med at 24 Loxam afdelinger tænder op i grillen og byder velkommen til Loxam DAG - både kunder og andre er velkomne til et hyggeligt arrangement, en god snak med afdelingens medarbejdere samt prøve kræfter med den indledende øvelse til DM i Minigraver. I firmaets 19 afdelinger er det muligt at kvalificere sig til finalen i DM i Minigraver 2015. Deltagerne skal blot være fyldt 18 år.

”Vi glæder os til at se, hvem der kvalificerer sig til årets finale, som i år afholdes på Entreprenør og Håndværks messen i Herning d. 8. maj”, siger udlejningsfirmaets adm. direktør, Hanne Baunsgaard. Foruden æren og den flotte pokal, så får vinderen værktøj fra værktøjsleverandøren, Hilti til en værdi af kr. 10.000,- kroner.

En stolt vinder

Sidste års vinder blev Thomas Kristiansen fra AK Entreprenørservice, som kvalificerede sig til finalen i Bårse afdelingen. På en flot andenplads kom Jack Bondo fra firmaet J. Jensen mens Henning Søndergaard kom ind på en tredjeplads.

I årets indledende øvelse skal deltagerne konkurrere i præcision, nøjagtighed og hurtighed. Den deltager i hver afdeling, som klarer øvelsen bedst og hurtigst, er med i finalen i Herning.

Deltagere kan allerede nu tilmelde sig de indledende runder på www.dmminigraver.dk . Her kan man også finde den nærmeste Loxam-afdeling og læse mere om Loxam DAG. Alle de besøgende på Loxam Dag kan deltage i en publikumskonkurrence, hvor der trækkes lod om en iPad Mini.
Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.238