23948sdkhjf

Voldsomme 36V borehamre

Bosch sender en ny generation 36V borehamre på markedet
De kraftfulde borehamre i 36 volt-klassen bliver nu endnu bedre. Bosch erstatter de eksisterende modeller med en ny, mere effektiv generation af ledningsfrie borehamre; GBH 36 V-LI Plus Professional, som er udstyret med en fastgjort borepatron, og GBH 36 VF-LI Plus Professional, der har en udskiftelig borepatron.

Begge borehamre har større kraft, længere levetid, nye funktioner, vibrationsdæmper og længere batterilevetid end de tidligere modeller og sætter derfor helt nye standarder for værktøj i 36 volt-klassen.

Det skriver Mester Tidende.

En test udført af det anerkendte test- og certificeringsinstitut SLG viser, at begge akku-borehamre ikke kun opnår signifikant bedre boreresultater, de er også langt hurtigere end sammenlignelige maskiner med ledning i 3 kg-klassen. I bore-sammenligninger, hvor slagborefunktionen benyttes, og man tester med en 68 mm-hulborekrone i beton, er borehammeren GBH 36 VF-LI Plus Professionel i gennemsnit 35 pct. hurtigere pr. hul.
Mester Tidende har endnu ikke haft mulighed for at teste borhamrene.

Lette og kompakte
GBH 36 V-LI Plus Professional og GBH 36 VF-LI Plus Professional vejer kun henholdsvis 4,5 og 4,6 kg inklusive et kraftigt 4,0 Ah CoolPack-batteri. Slagkraftfunktionen er på 3,2 joule og maskinerne borer i alt fra mindre boreopgaver i fliser eller murværk eller til mere omfattende og kontinuerligt mejselarbejde.

Selv når der bores med hulborekroner med diametre på helt op til 82 mm, f.eks. ved installering af fordelerskabe, sikrer den høje slagkraft kombineret med den længere batterilevetid et hurtigt boretempo. Ydermere kan håndværkeren også arbejde i træ og metal med eksempelvis sneglebor og multiconstruction-bor ved at anvende GBH 36 VF-LI Plus Professional og den nøglefrie borepatron, der leveres med maskinen

Kort opladningstid
Blikkenslagere og varmeinstallatører, men også elektrikere, facade- og stilladsarbejdere, hvis job kræver høj grad af mobilitet, kan spare tid ved at bruge de ledningsfrie borehamre. Eksempelvis er opladningstiden reduceret fra 80 til 35 minutter med laderen GAL 3680 CV Professional, der leveres med maskinen.

Borehamrene har LED-lys på huset for at sikre god belysning af arbejdsområdet samt et forbedret design, så grebet nu sidder på linje med boreaksen.
Det betyder, at håndværkeren sparer kræfter, og arbejdet bliver mindre trættende.

Det koster de:
Den vejledende udsalgspris for GBH 36 V-LI Plus Professional og GBH 36 VF-LI Plus Professional ved levering i L-Boxx med to 4,0 Ah-batterier og en lader er hhv. 5.798 kr. og 6.198 kr. ekskl. moms. Borehamrene fås også som soloversioner i L-Boxx uden batterier til en vejl. udsalgspris på henholdsvis 2.998 kr. og 3.398 kr. ekskl. moms.
Støvudsugningssystemet GDE 16 Plus Professional kan benyttes som tilbehør for at minimere støv under arbejdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094